Online users

Follower

Monday, December 7, 2009

Buat part-time job

Sekarang aku sudah dapat part-time job. Terima kasih kepada sepupuku yang prihatin tentang kebosanan aku terperap di dalam rumah tanpa sebarang kerja. Kerja aku senang saja. Key in data dan submit. Tapi, boleh tahan jugalah datanya. Banyak bermain dengan nombor.

Yang penting aku dapat payment yang berbaloi untuk kerja ni.Dan aku juga sudah apply job jadi tutor part time di home tuition care. Mana-mana mak bapa yang berkenan nak hire aku silakan. Saya boleh mengajar anak anda subjek BM, BI dan Math. Sains tak berani ajar sebab takut bagi ajaran sesat tak pasal-pasal kena fire. Huhuhu.

Harap-harap adalah yang sudi mengambil aku menjadi tutor anaknya. Aku tak garang.Jangan takut.

Kepada korang yang berminat, sila klik disini dan daftar secara percuma. Korang jangan risau. Ini legible punya. Sepupu aku yang recommend. Korang boleh fix kan hari apa yang korang free. Kira semuanya depend dekat korang.

32 comments:

Elle JmDean said...

wah! jd cekgu noh... ley r ajaq anak sis.. Nex year dia da 'Pre-School' boleyy? hakhakhak

Orang Senyap said...

akhirnya awak ada gak benda yang nak buat selain ngdap tenet pasni..

tahniah2.. hehe

y@n@ M!B said...

congratz dpt keje..cuba lg apply tpt len..rezeki ada di mana2 =)

nissa-elhumaira said...

Wow, cam best jew... Wt part time thru tenet aje??? Boley kew kalo nis nk try apply part time job cam sis tu???

Lala said...

wah...training dulu sebelum jd cikgu yg betul2...

Mr.Clive said...

i slalu gak de hati nak keje time cuti2 ni...daripada lepak kat rumah kan?tapi tu la...angan2 semata mata

hoho

Zarpeno said...

woi buat la banner.haha

sI tEDI said...

yey!! dah ada keje.. ada lah adiah aku nanti.. ekekeke

Rara said...

thniah dpt keje.. :D

Melz said...

haha part time dapat duit .bila dapat duit meh pekena teh tarik miahaha

SasHa Lee said...

baguih laa dapek gak kamuk menambahkan pendapatan yuk..;)

Sharinginfoz said...

baguslah dapat hilangkan bosan dan tambah $$$$$

'AQILAH said...

mahu keje, tapi M sangat kuat...:)

Att said...

dpt keje jugak..tp 12 jam penat woo

-fizA- said...

part time key in data cam best jer... ada lagi ke?

lucky said...

hee.. mk sye pomot.. soh ajr adk..
die kate nk kasi 2 tuk stu jam.. ayh lak nk kasi 3 inggit stu jm.. tp asl tuan empunye dri still mls.. haha.. :P
slamat bkerja!

LORD ZARA 札拉 said...

wewiit!!

itu dia cikgu yg kita cari!!!

[z@ck] said...

Elle JMDean..
huish..pre-school x brani amik..takut x dpt nk control bdak2..huhuh

Orang Senyap..
ahahah..ini macam nak puji dalam perli je ni..thanks

yana MIB..
insya-Allah..=)

[z@ck] said...

nissa-alhumaira..
erk..apply je tru tenet..tp nnt once da kena pnggil ngajar..kena la pergi umh student wak tu..

Lala..
hahaha..smestinya.. =)

Mr.Clive..
ak pn macam ko gak awal2..slagi tak cuba..slagi tu la ko xkan pernah keja part time..

[z@ck] said...

Zarpeno..
jadah apa nak bt banner..ingt nk kawin ke..ahaha

si tedi..
aik..angan2 sudah ya kamu ni..

Rara..
trimas =)

Melz..
sedap tu..tmbh2 pkena time ujan lebat...pergh..

[z@ck] said...

Sharinginfoz..
btol3.. =P

'AQILAH..
ahahaha..ak pn macam tu gak awal2..tp lama2 ilang la M tu

Att..
zack bekerja di rumah..ehehe

fiza..
aahaha..'macam best'..bek ko keja bnda len weyh..

lucky..
looo..awat tanak ngajar..duit tuuu...

Lord Zara..
org time ni rehat..ak keja..ahahah

miss bla bla said...

follow r aku blk, nnt aku majuk..

Noorlaila Mohamed Nor said...

whoaaaa
cikguuu!

Hanida Lavida said...

yang.
i nak part time job key in data tu leh?
serious ni, tak main.
nak cari duit poket laa.
kesin tak, kesian tak.

oranglidi said...

hhehehee.. bgus la keje!

[z@ck] said...

miss bla bla..
ahahahaha..ni ap kes merayu 2 ni..

Noorlaila mohamed noor..
whoaa!!

hanida lavida..
seriously?

oranglidi..
oyeh!

hans said...

pewit
kaya la ang pasnih
eh,aku dah buat contest berani hidup untuk gagal tapi aku xtau syarat2 nya
link pun tak buat lagi

Fatt Chin Choy said...

kalau aku nak belajar dengan ko blh?

Ain Nabila Ibrahim said...

asal x meniarap je zack..
hehehehe =p

hilmi said...
This comment has been removed by the author.
hilmi said...

Salam..sy nak tau gak parttime key in data tu..bole x?

Redbloodsnow said...

nih mesti super genius dlm math nih. jelessssssssssssssssssss


hahaha :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger