Online users

Follower

Saturday, December 5, 2009

I need feedback

Salam Sabtu. Pasti hari ini ramai yang berblogging sebab hujung minggu.Selalu hari macam ni lah traffic blog naik tinggi menjulang. Jauh beza dengan hari-hari yang lain.

Aku masuk dapur semalam. Clap clap clap.Tolong tok goreng ayam.Weyh.Kecoh gila.Goreng ayam je pun. Budak darjah satu pun boleh buat.Baru sekali pegang periuk belanga, minyak dah terpercik satu badan. Habis berbekas tangan. Tok dah pesan jangan buka api garang sangat, tapi aku degil. Nak ayam tu cepat garing, buka api tak ingat dunia. Sekali kauu..meletup tup tup landing baik punya atas lenganku. Menjerit-jerit dalam dapur sorang-sorang. Buat malu saja. Tok juga yang steady.

Malam Anugerah Skrin menyaksikan drama Tersasar di Jalanmu mengungguli kebanyakkan anugerah. Tahniah. Entah kenapa aku macam annoying gila tengok Liyana Jasmay time dia nak sampaikan anugerah tu. Rasa macam fake gila.

Aku nak tanya korang, aku ni kasar sangat ke bila bercakap?Dari cara aku berblogging, korang rasa aku macam mana? Korang ada terasa tak dengan comment-comment aku dekat blog korang? I need feedback. Thanks.

27 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

eh, mana ada kasar~
aku lagi kasar le~
huhuhu~

DilOt said...

mana de kasar.....

pada aku la..sebab sama je mcm aku..kehkehkeh...kasar2 serono sikit...=)

Fatul Akrul Ramli said...

kalau blog aku tu, weekend la paling tak ramai readers..

Fatul Akrul Ramli said...
This comment has been removed by the author.
Eima Jer said...

i yg baru follow ur blog neh leh komen ke??


hahahaha ayat kasaq xpe...
s long s nmpk cool n sengal..
people outside xkan rasa pape punye...

xkan la nk gune ayat "saya"..."ku"..bagai kan..hehehe



for me..
ayat2 u bukan kasar tp informal
ok la tu...
kena dgn ur style

sI tEDI said...

oklah zack.. aku suka cara ko.. ni bukan bidek.. tapi seiring dnegan apa yg aku baca dan sejak aku ikut kau.

kita perlu jadi diri sendiri..

akus etuju pasa liyana tu.. lepas je dia sampaikan anuherah aku terus masuk bilik aku layan tenet je.

░♥si lampu neon♥░ said...

ok je kot
aku lagi suke jerit kat umah. haha
bese la tak matang lagi walau umo da meningkat salu kene marah ngan mak

but ayat ko ok je aku tgk

org lain lg ganas kot

Noorlaila Mohamed Nor said...

biasa ja
susah nak nilai orgdr blog saja

ramai yg ckp pasai LJ tu
tp xtgk lg
huhu

Cik Dila said...

kasar ke..?aku rasa tak pun.ok je.takkanla nk kontrol ayu jugak kot kan..?

erm..ko kutuk LJ eh..?tape2..hehe..tp aku akui dia agak overexcited la..kesian.ramai y cakap camtu.

tp aku lg nyampah tengok farah ngn afdlin..ntah kenpa.

fndrocka said...

bukan selalunya hari minggu ke yg traffic turun...traffic kau naik eh?

aku lak annoy dgn farid kamil.entahkenapa..bukan dia tercalon pun tapi mcm dia perasan hero lak mlm tu.huhu

tak kasar pun

ekyndelisya said...

aku ingat aku je rasa liyana jasmay tu mengglabah.

kau juga rasa begitu.
rasa nak bagi pelempang plak kat dia.

aku tengok halfway je doe.

pirah. jom ke kuburan buat seekers.

mamma mia! said...

ko average je.. aku advance. kjp2 ai y.. kjp2 aku kau.. jap gi mencarut... hahaha lek sudeyyy ade sape2 yg sound ke?? abaikn.. just b urself

milimilo said...

ku xtgok pn anugerah skrin smlm..hurm,xde kasarnye ko blogging..kalo org yg ckp gua lu pn aku xrase kasar apetah lg aku kau..kan kan kan,.. c:

Hannanika Chan said...

takde pun
jadi diri sendiri mmg baik
so
jgn riso
u r doing okeh :P

(memang liyana jasmay fake sgt, tp i suke watak dia dalam kami the movie. boleh tak kat luar pun dia mcm tu? sempoi je)

zulhuzaimy menang! yey! :P

dayah aziz said...

tepokan gemuroh buat cik insan tggi...=p

Asyraf Abdul Rahim said...

mak aku pon mnympah dgn liyana jasmay.

aku suke, sikit jelah. hehe.

oh zack. kitorang tak terasa pon.
sikit pon tidak. biasa je. hehe. ko bnyk pikir nii.

hans said...

aku lagi kasar kut
haha
l.j sangat over semalam
menyampah tul
nak ganti fasha sandha kut dia tu

bias® said...

gooo wayang!

Judiene said...

"ATTENTION"

cik z@ck, bace elok2 komen aku ni taw

do you think why i follow your blog at the first place?
bcoz of the owner?
bcoz of the template?
bcoz of your tak-bleh-blah url?
the answer is,
bcoz the way you write and the way you tell your story
don't ever change your writing ok
coz that what make your reader follow Insan Tinggi neh
peace~~

p/s ~ jgn nanges bace komen aku taw!!! =D

oranglidi said...

hm.. wa rase lu boleh tahan, xde kecah sgt,cooll je, lempang nyamuk gigit tangan, duduk kakibersilang, rilek2 dan baik.

'AQILAH said...

tak kasar langsung...rasa happy bila kamu yang komen di blogku..ngeeeh...


masak ayam kene guna penutup kuali...perisai...hee

[s][u][e][h][a][n][n] said...

isk xde la...sonok n rasa heppy...ko bukan berpura2 @ jadi orang lain kan???

so dah khatam la bab blaja goreng ayam???? :p

QisTina said...

nopelah zack x kasaq sgt pun.
lagipun tue mmg style owang kedah kot.
hehehe..

meo jasman said...

hei hei hei aku xpercaya... cinta...

hei hei hei... huhuhuhuhu :p

angah iza said...

pompuan zmn skg x leh lembut2..nanti kena pijak
hehehehhe

adawiah.zaini said...

ahaha. mna kasaq pn...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ok jerk..xda la kasar tara mana pun..adat la..ramai orang kata orang2 belah utara nie kasar2 skit..tapi yang penting hati kita baik...ehehhehe..apapun kita jadi diri kita sendiri..xhipokrit..

p/s: akak tertido la masa ASK tue..huhuuhuhuh

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger