Online users

Follower

Thursday, December 24, 2009

Nuffnang dan Neelofa serasi bersama

Curi dari FB Lofa. Jangan marah tau mak cik.

Pergh. Bila check balik keyword kat nuffnang, ternyata kebanyakkan yang ter lead ke blog aku mencari info pasal Neelofa Mohd Noor. Maybe disebabkan entry ini dan ini yang keluar dekat search engine. Harap-harap yang search tu tak kecewa lah bila terbuka blog aku.Hahaha.

Glamour betul si Lofa ni.Ye lah. Awek cun dan hot. Siapa yang tak suka tengok kan.Kalau buka kat wall FB dia, melambak orang drop comment. Siap da ada fan club sendiri. Terbaiklah Lofa.Itu baru jadi model iklan. Belum lagi jadi pelakon. Dulu time kami belajar sekali kat Langkawi, berderet yang nak masuk line. Bukan masuk line aku lah. Line dia.Dengar cerita dia ada terlibat dalam satu shooting untuk video clip satu indie band ni.Tapi aku tak ingat band apa.

Dan yang terbaru, muka dia ada dalam iklan Fair and Lovely. Yang posing depan cermin tu. Ha, lepas ni pergi tunggu depan tv ya. Tunggu sampai iklan tu muncul. Hahaha.

Terima kasih nuffnang. Tak mahu cash out lagi. Tunggu ribu riban baru nak cash out. Wah. Tinggi impian tu. Umur 50 tahun baru dapat kot jumlah tu. Tak apa. Usaha tangga kejayaan.

35 comments:

angah iza said...

kat iklan fair & lovely tu semua nye pandang cermin..
yg mana girl ni ??

Eazy Izzuddin said...

wah
ok le 2
xD

zuwairiaiman said...

great blog.. salam kenalan dari zuwairiaiman.com

[z@ck] said...

angahiza..
ahaha..yang last sekali...pakai hairband kaler merah kot if x slp..

Eazy Izzuddin..
hehehe..ok le tu..

zuwairiaiman..
thanks..salam kenalan too.. =)

ekyndelisya said...

kirim salam.
cakap aku nak ngorat.

mamma mia! said...

dah cukup rm 50 ke?? aku hampeh masih 30.. siolllllllllllllllllll

jeles2!

[z@ck] said...

ekyndelisya...
jgn la curang padaku..huhuhu..

mamma mia..
rajin2 kan lah diri anda meng klik iklan ye..hehehe

kojah said...

hah ko bia betik 76?aku ingt ko ratus2 dah sebab ko ramai followers...takpe beb, lama2 jadik bukit...aku pn takmo cashout lagikk...nk tunggu 5 ratus...hihi

Judiene said...

cik zack, aku kurang mengerti r entri ko kali ni
sape minah hot lg panas tuh??
cm siti saerah pn ada gak aku tgk
seb bek aku dah ada
hahaha
ayat xbleh blah!!

[z@ck] said...

kojah..
ahahaha..follower ramai tapi tak semua pakat men klik2 iklan ni..so..nuff pn skit la..

judiene...
ex schoolmate aku dulu la ngong..siti saerah? ko ni buta ke pe..joh beza ak tgok..

avid gunner said...

1st time nampak lofa ni..
muka stok mmg laku masuk TV...

I_Hate_Lolipop said...

dah ribu raban kasi aku sikit, buat budjet kawen.

DoDu@HaHA said...

nuffnang ni mcm dwet raye ar plak.. huhu....

AkU said...

neelofa nma ko ek??

Rara said...

iklan tu ad 3prmpuan..asenye sume pndg crmin..mne stu ek?

[z@ck] said...

avid gunner..
muka ada market.. =)

I Hate Lolipop..
ha..bley..bley blah..ahahah..

Dodu@Haha..
tunggu raya tahun ke 10 baru ley cash out..

AKU..
bukan nama ak..nama kawan ak yg atas tu la..

Rara..
last sekali..depan cermin artis tu...

SasHa Lee said...

cun laa lofa tue...
**duit tue kumpul sampai ratus2 keh.. beshnyer dah 76 hinggit... wang besao..heee;)

[z@ck] said...

Sasha Lee..
ingt nk beli dslr guna duit nuff.mmg berjanggut la kan br ley dpt..

farenova said...

oooo dulu study sama ngan dia ke?

Noorlaila Mohamed Nor said...

cun laa diaaa!
aku pun nk simpan duit nuff ni
biar beribu
huhu

[z@ck] said...

farenova..
yup.. =)

Noorlaila Mohamed Nor..
mari kita menabung.. =)

imHepPie said...

baru nak ekjaskan utk abg aku haha

ijau said...

dah bley cash out..
best nyer..

Useriez said...

saya pakai pencuci muka syurah..haha

'AQILAH said...

duit nuff ade 3 ringgit

noor afzan said...

lofa nih kawang hang ka..
patut la..
cantik die..

miss lolly said...

owww die ke cam iklan f n lnly tu.


shunnn2

Lovely Emy said...

mmg sgt cantik la dia.. :)

~ceRRy beRRy~ said...

waahhh....
byk jugak nuff dia!

belanjaaaa!!! ^_^

[z@ck] said...

inHeppie..
ahahaha..try la ekjas..mana tau dapat ke..

ijau..
hehehe =)

useriez..
ptt la kulit ang cantik..hahaha

AQILAH'..
xpe..slow2.. =)

[z@ck] said...

noor afzan..
yup..tp aku tadak la cun macam dia..huhuhu

miss lolly..
ye syg..hehehe

Lovely Emy..
yes!

~cerry berry~
oraiitt... =P

AkU said...

xpaham ?_?

[z@ck] said...

AKU..
adess..ko x faham apa? apa yang ko nak tau sebenarnya ni...

PinQib said...

LAWA JUGK MINAH NI:p
LAWA ZACK LAGI.
BG AKU LA
MANIS BERTUDUNG LITUP ;p

[z@ck] said...

PinQib..
whoaa...kembang kempis hidung

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger