Online users

Follower

Tuesday, December 1, 2009

Rindu ini dan ini

Tahu tak apa yang dirindukan bila bercuti lama, terperuk dalam rumah tak tahu nak buat apa?

Aktiviti karok dengan member-member. Paling kurang pun kena nyanyi 3 lagu. Baru masyuk. Lagi syok kalau dapat keluar ramai-ramai biaq penuh satu bilik karok tu.

Keluar dengan mereka ni. Beep teett toott akan berbunyi kalau bersama dengan mereka. Hahaha. Miss you guys.

Boling. Tak handal pun bermain benda alah ni. Menang gaya saja. Main dengan aku, konfirm korang menang sebab skor paling tinggi pernah aku dapat ialah 60. Ada berani?

Aktiviti makan. Untuk pengetahuan korang, insan tinggi memang kuat makan. Kalau rasa boring, dia akan makan. Aku jenis tak berkira sangat bab makan. Kalau bab beli baju, agak berkira la. Fikir dua tiga kali baru beli.

Aktiviti lompat. Ini paling dirindukan. Rasa puas hati bila diri melayang diangkasa walaupun tak adalah tinggi manapun lompat nya. Camera trick saja. Agak ketinggalan zaman juga aku ni. Orang lain dah lama kot addicted to lompat-lompat ni, aku pula baru nak berjinak-jinak. Ceh. Bunyi macam masuk America's Next Top Model saja.

Actually, hari ni nak keluar pergi pekan, tapi tiba-tiba mood nak berjalan hilang. Terus tak jadi nak iron baju.Blerghh.

24 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
rindu kawan2 juga~
kawan2 kampus selatan~
huhuhu~

Sharinginfoz said...

memang cuti lama seronok kan....

AiMiE HaRmELiA said...

cuti lama pon xbest sgt..mula la rindu kwn2 kn?

[z@ck] said...

Sharinginfoz..
seronok klu ad aktiviti nak bt..klu xda pape..bosan la jadinya..

Aimie Harmelia..
yup..dgn kawan2 je la nak hu ha hu ha..dgn fmily terpksa cover2..hahaha

kojah said...

tgk gmbr je nnti dtg blk...huhu

Elle JmDean said...

selera lebh kurang same jekk..
kaki karoke ngn bowling.. jom kita beradu!!!!! hakhakhak paling ngot pon aku dpt 90mata.. ada bran?? HAHA

[z@ck] said...

Elle JMDean..
mari2..ehehehe..

Redbloodsnow said...

zie pun rindu ngan kawan² gak.. weols masing² busy dgn hal masing²...sobsobsob

QisTina said...

ohhh rindu ipsah. mereka dan cs.
:)

[z@ck] said...

redbloodsnow..
skang ni u rindu dkt fiancee je la..hehehe

Qistina..
yeah! =P

'AQILAH said...

lompat memang nampak tinggi..hee:)

wunny said...

knapa kau tinggi??
T_______T

hawanasir said...

huhu. adekah gamba pertama muke yg bersungguh nyanyi tu adelah afiq? wahahaha! jom karok! lama gile x gi ni. huhuhu

lucky said...

hee.. t pegi nz kne cri port bru la tok karok kn..? ngeh2..

rathiqah azmira rosli said...

klo dpt keluar dgn mmbe2 sekepala mmg heaven ah.i pun nak tumpg rindu ar.sob3 (perlu ke nak nges.hehe)

sI tEDI said...

tinggi gak ko lompat.. kalau aku 2 inci pun lom tentu terangkat!

Liyana said...

ahaks! lompat2 best, tapi saya kena marah dengan ibu saya sebab gambar mcm tu, x jd nk publish kat blog

[z@ck] said...

'AQILAH..
mana ada org lompat x nmpk tinggi kan..hehehe..

wunny..
sbb ak tinggi la..ahahah..ak nk cakap pn tak reti..

hawanasir..
bis 2 sapa lagi yg nk poyo macam tu..ahahaha..afiq la tu..member karok..jom p karok!

[z@ck] said...

lucky..
g nz nnt bw set karok sendiri la jawabnya..melalak dlm umah rmi2..party!
ahahaha

rathiqah azmira rosli..
aik..emo plak dia..hehehe..

si tedi..
ko kena bersungguh2..hehehe

Liyana..
ak pn kalau org tua nmpk gmbr ni..konfirm kena cop anak dara tak senonoh..ahahhaa

mamma mia! said...

rndu jgk nk karok dn lompat. huhu

fiD said...

aku tak takut pon tengok, haha, aku dah lame potong... potong pew? ohhohoo

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang kan..saat2 bersama kawan2 adalah sweet memori yang xmungkin dpat kita lupa...tambah lak time2 bosan bercuti kat umah xda buat apa2..memang terasa sangat2 rindu tue...klu plak yang bercinta xdpat nak jumpa tue..lagi la rindu...(nie tuk akak time blajaq dulu2 la..hehehehe)

HonEyBuNNy said...

waaaa...seronok btol neh...behsa r..mst enjoy kn dgn kengkawan..huuh

ween said...

ur friend yg pakai tudung maroon, looks familiar. adakah nama dia Farah Aina? huu. pelanduk mungkin ;p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger