Online users

Follower

Thursday, January 7, 2010

Mood swing-swing macam buaian

Semakin hari semakin dekat. Dah cukup bersedia ke? Kalau dulu, tergedik-gedik nak pergi. Sekarang rasa macam nak stop je masa untuk seketika. Tak puas lagi duduk rumah. Masih belum puas menikmati makanan melayu. Banyak lagi makanan tak try. Pergi sana nanti memang haram nak jumpa ayam penyet.Fine.Aku kempunan nak merasa ayam penyet tapi sampai sekarang tak dapat-dapat lagi. Ni semua sebab cik Zie la ni. Suka tayang ayam penyet kat blog dia. Kot Kedah ni tak ada yang jual ayam penyet.Huhu.

Excited beli segala barang, tapi jauh di dasar hati rasa berat nak tinggalkan tempat ni.Masa makin menginjak. Banyak benda lagi aku tak buat. Belajar masak pun tak. Konon ja azam cuti sem nak belajar masak, tapi habuk pun tak ada. Baloq liat. Aktiviti bon voyage bersama teman-teman masih berjalan.Bila nak hang out dengan si Luth, tarikh mesti sangkut dengan something else. T_T Nak jumpa si orang senyap, dia tolak. Katanya segan.Heh.Jadah apa nak segan dengan aku.

Jiwa kosong , meronta minta diisi.Tolong hiburkan aku. Aku perlukan kamu.

26 comments:

ekyndelisya said...

mari ke dangdut.

sayang...

GRRR. wei no fon hang aku tak save lagi. maaf. malas. wek!

AkU said...

sis..wah dah nak jadi ank perantau plak..
sedih2..T_T

[z@ck] said...

ekyndelisya..
one word.TERUK!

AKU..
huhuhu

PinQib said...

huhu.
sabrr lee.,
adart belajart

Hanida Lavida said...

i baru balik makan ayam penyet kat the curve.
sedap! =]

AkU said...

jgn lupekan bumi Malaysia sudeh..kang2..

dila said...

orang senyap cakap dia malu jumpa ko sebab dia cakap dia tak encem...haha.

gurau je..

Pais Chaos said...

jom karoke hibur kan hati!!kah kah kah

syafawani said...

baloq liat..hik3..
em dah p sana jgn lupa org mesia na..
wani ada kawan kat sana jugak..
dowg ckp ok ja..dun wori k..

lilylala said...

gud luckkkkk
nanti balik sini,bwk blik buah tgn tawww
=)

QisTina said...

i feel da same tooo.
=(

SuRayA^i. said...

kamu stdy ktne?
xpe, kjp je tu~
pstu ley bntai aym penyet puas2 XD

Judiene said...

cik kak
dgn aku hang xmau jumpa ka??
mentang2 aku dah ada emma watson

hami asraff said...

suka tang baloq liat tu. lama tak dengaq. hehe ~

arque said...

err.ayam penyet tu ape?

oranglidi said...

yehaaaaaa!

best wo nak kuar negaraa..

ayam penyet tu cari je kat johor.

LALA said...

bapa hb tah fly?

rathiqah azmira rosli said...

zack tamo sedeh sedeh


weh ayam penyet tu cmno?


hehe aku ni buta ayam sket

hehe

Zarpeno said...

ayam kna lenyek dgn kreta api

[z@ck] said...

PinQib..
adat belajar selalu stress..mmg tgh stress skang ni..huhuhu

Hanida Lavida..
huwa! kat Kedah tadak the curve..huhu

AKU..
takkan ku lupakan bumi Malaysia ini..

dila..
pergh..sll dia cakap muka dia jambu..sbb tu dia malu nak jumpa..heh..ntah pape..

[z@ck] said...

Pais Chaos..
jom! ak pn tgh kempunan nak karok ni..huhu

syafawani..
kawan duk kat mana?

lilylala..
insya-Allah.. =)

Qistina..
huhu..makin nak pi,makin menjadi2 plak kan prasaan ini..ades

[z@ck] said...

Suraya^i..
study dekat mktb perguruan..

Judiene..
hang dah ada emma watson..tamau la aku jumpa ang..ak x standing dia..hahah

hami asraff..
hahaha..hidup Kedah

arque..
ayam yg dipenyet2 kan kot..huhuhu

[z@ck] said...

oranglidi..
weyh..hujung dunia tu..aku kat kedah..huhuhu

LALA..
11 Feb ni..

rathiqah azmira rosli..
ayam yg dikatok2 dulu kot before serve..makan ngn sambal blacan dan kubis..

zarpeno..
kitab mana ang buka ni?

noor afzan said...

nak gi man nih sis? jauh sgt bunyinye..

NeenaAnuar said...

cepat kan masa berjalan now nie... cam baru jerk akak rasa baca entry z@ck hari tu kata nak ke sana kann... takper.. kalau boleh sebelum pegi sana carik lar ayam penyet tu sampai dpt yek... takot kempunan lak kat sana nanti... ;D

Luth Textile said...

i miss u sayang.. nt kita jumpa tau..

aiseh terjambu la pulak!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger