Online users

Follower

Tuesday, January 19, 2010

Perihal blog contest

Ada sorang blogger pernah tanya akak tak nak buat contest ke untuk para blogger ? Heh. Memang ada terfikir nak buat. Cuma belum masanya lagi kot. Tambah pula aku busy memanjang ni. Cuti-cuti pun busy. Busy berjalan, perabis duit. Tak sempat fikir contest apa yang sesuai untuk dianjurkan.

Masa pun agak tak kena sekarang ni. Aku pula dah nak blah dari Malaysia tak lama lagi. So, kalau buat contest dalam masa terdekat, paling lama sebulan. Sah-sah time tu aku kat Wellington kan. Kos penghantaran hadiah mahal. Hehehe. Tak apa. Don't worry. Panjang umur aku, maka ada lah contest yang bakal menyusul.

Terima kasih kepada semua yang masih lagi stick to blog Insan Tinggi yang urlnya tak boleh blah ni. T_T Tanpa korang, memang blog ini tak ada maknanya lagi dalam hidup aku. Aku suka baca komen korang. Even satu perkataan je pun. Tambah kembang hidung bila ada silent reader tinggal komen kat shoutbox. Hihi.

Klik untuk tumbesaran.

Sebenarnya masih tak dapat menerima hakikat bahawa broadband dah nak di terminate kan 2 Feb ni. Lepas tu, dah susah nak blogging sampai lebam.Huhu. Sayang ampa semua.

30 comments:

|arieza| said...

hi dear,, u r coming to UK? this feb kan? where about?

Zuewairy said...

2feb..lmbt g.. ble blog smpai lebam2..

Fatul Akrul Ramli said...

buat contest dalam seminggu pun takda hal..

Sharinginfoz said...

contest bagus gak boleh merapatkan hubungan kan... apa-apa pun, keep it up...

Afiqah, Apasal Nangis????

Jom Esso Card

Redbloodsnow said...

hehe..mmg best jek rase kan bile ade silent readers drop a comment out of sudden kan...heheh :)

Redbloodsnow said...

hehe..mmg best jek rase kan bile ade silent readers drop a comment out of sudden kan...heheh :)

NeenaAnuar said...

alahaii.. sedih lak akak baca ayat z@ck yg last tu... takper.. nanti kat wellington usahakan carik wifi yek!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

alahai..pasti aku rindu kat ko zack.

baincardin said...

nilah kelebihan blogging ^_^

deusXmachina® said...

xpyh la wat contest
erk888

oranglidi said...

xpe.. antar je hadiah kat wa tanpa kontes.. wa redha.. hahahah.

AJ Nismihan said...

nanti mesti hang rindu dengan blog hang ni kan.Ala dekat sana nanti angkat la satu wifi ke,broadband ker.sana lagi maju internet depa.tak susah mana punya nak update blog (melainkan seminggu dua pertama tu ler).tapi kalau lembap nak adapt with new environment tak tau la(i dont think you are!)
so i may miss your entry by then.
anyway,all the best for your study.tengok la, ada rejeki,jumpa la jodoh yang sepadan dekat sana.mana tau kot lebih ensem dan berjaya dari Dr Romzey kan.hehe

ini blog wirdah said...

pasti nnti ada yg merindui firah.nanti ada yg angau.haha ~

ini blog wirdah said...

pasti nnti ada yg merindui firah.nanti ada yg angau.haha ~

hans said...

hahaha
buat la masa ang dkt nz nanti
hadiah pun dari sana
baru semangat aku nak join
hahaha

'AQILAH said...

nak hadiah free..heee

Dee said...

zack ko gi wellington dulu..pastu hadiah contest ko fridge magnet je..tu pun akak dh suka suki..hahaha..

Eyriqazz said...

kalau bukan silent reader tak kembang ke zack?kena jadi silent reader balik la camni...

7 Tips untuk tingkatkan trafik ke blog anda

s h a r v i na said...

vina x pena joint contest..ehe..
bkn xnk, tp mcm xreti plus takut! ;)

eh, nnt da fly, update blog lagi x?
update la!
jgn la trus senyap..

imHepPie said...

huii awat yg pi terminate brodben tuh

Solehah said...

wah..mmg kembang la..

syafawani said...

alaa..mesti rindu jugak..
kalau balik habaq noh..jumpa kat ct plaza pon ok gak..hehe

I_Hate_Lolipop said...

aku silap post ttg komen utk entry ni..tu la sapa suh letak kat atas..cis.kim salam abg chik..hehe

*f@ryh@* said...

cik zack..kami p dulu na...kite jumpa kat welly ye

DeVoTeD LiLy said...

weyh.. ang cari la tenet weyh kt sana..
aku nk tgk ang pose2 maot kt wellington tu...

DeVoTeD LiLy said...

weyh.. ang cari la tenet weyh kt sana..
aku nk tgk ang pose2 maot kt wellington tu...

DeVoTeD LiLy said...

weyh.. ang cari la tenet weyh kt sana..
aku nk tgk ang pose2 maot kt wellington tu...

Bungakopi said...

buatla contest keberkatan ramadhan. tp lambat lg tuh

abg panjang said...

zafirah tumpang letak banner blog kami kt sidebar sebelah.. hoho

hami said...

satu perkataan komen dariku --> SEMPOI! :-)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger