Online users

Follower

Monday, January 18, 2010

Genting, kami datang!

I'm on my way to KL Sentral with Ada. Masih ingat dengan entri ini? Ya. Kami bakal menawan Genting esok. Setelah sekian lama plan, dari tahun lepas, akhirnya impian bakal terlaksana. Sebelum ni aku dah pernah sampai ke Genting tapi itu dengan family lah. Dengan kawan-kawan tak pernah buat lagi. Kebetulan ada peluang untuk dapat tiket free ke Genting. Apa lagi. Balon sajalah.

Kami pergi berlima. Aku, Ada, Wan Z, Kema dan Elin. Sayangnya tak cukup ahli seorang. Ky tak dapat ikut atas sebab-sebab tertentu. Kalau tak, cukuplah geng darlings. Hoh. Nama darlings tu Wan Z yang kasi. By the time entry ni keluar, aku dah bertolak ke KL dengan Ada menaiki train. Dijangka sampai di sana pada pukul 7 pagi esoknya. Memang kematu la bontot duduk dalam train sampai 10 jam kan. Tak apa. Aku rela. Kalau naik bas, dikhuatiri aku akan memuntahkan isi perut. Naik train ok sikit kot. Kot? Tak jamin. Kalau nak mabuk, mabuk juga kan. T_T

Harap-harap trip kali ini tak ada masalah apa-apa. Kami tak booking hotel. Kami redah saja.Well. Anak orang kayalah katakan. Tsk.

p/s :Senyumanku memang manis. Terima kasih budak baik. =)

22 comments:

angah iza said...

ele...saja nak jeles kan..
bengang nye....dah lama mengidam nak gi genting :(

Uruchimaru @ kf said...

mmg org kaye aje yg buat mcm tue

mimi mimi. said...

naek tren mmg selamat..hehe
dijamin no loya at all

NeenaAnuar said...

enjoicee the ridesss! *wink*

syafawani said...

waaa...im looking 4ward la..haha..jeles ohh

sI tEDI said...

hati2 dalam perjalanan!

zack.. sekali pandang macam wanita umno baju!

la la la la

Zuewairy said...

insan tinggi p tanah tinggi.. kwang2..

take care.. happy holidays;)

Kuda Kertas said...

x mkn obat anti mabok??ckup bkesan d saat genting camtu..

AzuanBudakMemandai said...

kaya hg rupenya lalala~~

nursarah said...

muga have fun. selamat pergi, selamat pulang..=)

AkU said...

Zack..bwakan kan aku awek2 genting ek..ngee~~

Solehah said...

selamat beriang ria..

hanismalik said...

Kenapa xajak sy? cmni la kwn...buat plan xajak...hehe...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

eit.. nanti jg lupe bentang belanjawan terperinci kat sini k.bleh wat rujukan masa depan.haha

muhammad said...

wow!!

hisham said...

salam...kalo p gnting tu jgn lupe amik pic pastu post kt en3 ok....tk cre

eD's photography said...

wah bestnye...hehehe.....lama x p genting..:(

ini blog wirdah said...

selamat bersuke ria firah!!

Redbloodsnow said...

eee bestnyer pi genting. org nak itottttttt..psstt, nak strawberry tea dr genting..aharkss

Elle JmDean said...

syok tu... jgn lupe main solerro shot ngn spiderman.. hahahhah genti hang muntah nyeeeeee.. heeeeeeee

AkU said...

erk~~asal AkU xde aaa??
T_T

I_Hate_Lolipop said...

kalau buat contest, kau kasi ar aku menang tanpa bertanding ek...thanks.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger