Online users

Follower

Friday, January 15, 2010

Terima kasih


Gila la. Baru tinggai sehari blog, dah banyak tertinggal update ampa semua. Tsk. Aku tak cukup tidur hari ini. Semalam keluar dengan Fizi dan Fathy. Lepak di Al-Salam Bistro kat Nilai. Mula-mula takut juga nak minta kebenaran kak cik keluar rumah lewat malam. Yelah. Kita tumpang rumah orang. Kena la hormat tuan rumah.Tambah pula, ada housemate lain.Tapi, kawan punya pasal, aku minta juga keluar. Pukul 11.30 malam baru Fizi datang ambil.Boleh pula buat gila pi karaoke pukul 1 pagi. Satu jam duk rengah dalam bilik karaoke. Tak pernah dibuat orang muda. Ceh. Aku tengok orang tua ja banyak duk melalak pagi-pagi buta kat situ.

Dan keupayaan suaraku diuji lagi apabila menyanyikan lagu yang sangat tinggi pitchnya. Satu jam memang tak cukup. Sekali try, pasti nak lagi. Cayalah Fizi dan Fathy. Tak sangka depa ni pun boleh tahan juga sedap suaranya. Fizi jiwa muda sikit. Ambil lagu yang baru-baru. Yang lagi sorang tu duk ambil lagu tangkap leleh zaman bapak dia ja. Anyway, thanks to Fizi dan Fathy bawa aku jalan-jalan perabis duit. Terima kasih la sudi jumpa aku even masing-masing busy. Lepaih ni nak jumpa ampa dah tak boleh dah. Huhu.

Dah sampai dekat Aloq Setaq pagi tadi jam 8.15. Dipaksa bangun seawai pukui 5 pagi, duk cangak sorang-sorang dekat LCCT. Nasib baik flight tak delay. Dah qada' tiduq sampai pukui 2 petang. La ni nak qada' baca blog ampa semua pula.

Ha. Lagi satu. Aku dapat seconda trip punya flight. 10 Februari aku akan meninggalkan bumi Malaysia. Sob sob sob. Flight pukul 9.30 malam di KLIA. Siapa-siapa rasa nak pi sana, roger aku naa.

36 comments:

my[s]ara said...

wah kak zack nak p mana sampai kena tggal malaysia? study?

Zuewairy said...

karok, zack cayolah.. rock bebeh;)

[z@ck] said...

my[s]ara..
ye syg..sambung study..

zuewairy..
dah hilang dah sora.. =(

angah iza said...

10/2 nak pergi da?
sob....sob....sob....
:(

oranglidi said...

wah! best a lu.

akhirnya fly jugak lu. hehe.

smoga berjaya mnjadi guru y trbaek.

adawiah.zaini said...

nnt aku hantar k. tgu tau

Ain Nabila Ibrahim said...

wahh nk dgr cikit sore zack..
kih3...
midnyte mlm sih.. dh lama xwat =p

joegrimjow said...

10 feb tu da abes paper da

Judiene said...

suara ko best ke weyh??
meh aku nak dengaq sket
hehehe

[z@ck] said...

angah iza..
ha'ah..sob sob balik.. =(

oranglidi..
terima kasih orang lidi.. =)

adawiah.zaini..
ok baby..hahaha..

Ain Nabila Ibrahim..
toksah dengaq..sora macam katak puru..hahah

Judiene..
hahaha..kalau masuk Malaysian Idol, top 3 tu kira lpas la..hahah..

AcanCapik said...

aku nak melawat la nanti... huhu...

[z@ck] said...

AcanCapik..
huhu..kalau btoi..roger ak k

kuokuoyon said...

kena speaking x nk ckp ngn cikgu bi?
haha.
apa2pon.selamat meninggalkan bumi malaysia :)
blajaq masak.kalaw dak payah!
ahaks.
10 hr lpas tu,ak balik mlysia.x sempat nak p antaq.=P


Gambatte di sana!

mimi mimi. said...

wah, makin dkt tarikhnye...huhu
btw, slammat berangkat pirah..
kalu smpat n xde kesusahan, ak p antaq hg..hehehe

[z@ck] said...

kuokuoyon..
ikut mana yang ko selesa..eyh..sempat jumpa azu ke x?

mimi mimi..
mai la weyh..huhuhu

sI tEDI said...

aduhai!

sekejap je rasanya!

Lala said...

bistro alsalam...tempat lepak aku bersama-sama keluarga tu...kat nilai....

kuokuoyon said...

ofkos x.
tak jumpa pon xpa kot.
ahaks

hBz said...

haish.terbang lagi? ni nk p test suara kt mana pulak

[z@ck] said...

si tedi..
memang..huhuh.. =(

Lala..
banyak betoi mamak kat situ ek..

kuokuoyon..
laaa..ya ka..awat x jumpa?

hBz..
ni betoi2 punya terbang..huhuu..

AkU said...

zack..aku akan merindui hg~~
erk~~
tetibe plak ann..hahahha..

kuokuoyon said...

ad final test dan tarikh mcm bengong sket tataw bila.so kna stay.takot ada repeat paper.lgpon dia ok ja kot.haha.

syafawani said...

laaa dah nk p dah..selamat berangkat cek naa:)

Redz da Tsar said...

haha... Fly atas tikey MOE ka?

Aku dulu dapat gak MOE, tapi tolak... Ish, rugi2...

Selamat berjaya.. bila dah tinggal malaya baru ko tahu langit tinggi rendah.. haha

dila said...

kat NZ sana ko still update kan..?

bilalah aku bleh sampai sane..soperman pon ajak aku honeymoon kat hadyaii je..sedeyh.

PinQib said...

huhu..
apa den..
p karoke..
sedap sore..
ak x penah gg wei karoke.
karoke dalam umahh

kawie2020 said...

best nye fly sambung belajar kt tempat org...huhuhu.. nk ikut... hehhehehehe

░♥si lampu neon♥░ said...

alaaaa nanti ko pegi sana tu ko update la selalu k...jgn lupa kat blog nii!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hah..rasa kjap jerk..ko nak terbang dah erk..kat sana jgn lupa update blog...sedih la plak

sebelum gi jauh ni dapat jumpa kawan2 mmg sgt2 seronok..

[z@ck] said...

Aku..
heh..feeling lebih2 plak kan ko ni..will be missing you too =)

kuokuoyon..
ooo..macam tu ka..ok2..gud luck ye..

syafawani..
thanks =)

Redz da Tsar..
napa ko tolak?

dila..
hahah..Emi kedekut.

PinQib..
bila karok, ilang stress oh..hehe

kawie2020..
jom fly sama2.. =)

si lampu neon..
hope so..aku pn tak tau keadaan macam mana kat sana..harap wireless available 24/7 la..

suehann..
sob sob sob..aku pun sedih..huwa!

AkU said...

erk~~
zack..nanti hg bwk mai kt aku awek sana satu aaaa..

Lala said...

uish...situ mmg byk mamak pon...mknn palig sedap bg aku la kan..nasi lemak ayam die...ko rs dh???

Lala said...

uish...situ mmg byk mamak pon...mknn palig sedap bg aku la kan..nasi lemak ayam die...ko rs dh???

[z@ck] said...

AkU..
orait..setel..hahaha..

Lala..
ak makan capati ja..hehe

Hannanika Chan said...

selamat study adik2 :)
jgn lue tulis2 blog kat sanerrr :)

NeenaAnuar said...

harap2 segala persiapan z@ck berjalan ngan lancar yer...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger