Online users

Follower

Sunday, March 7, 2010

Geli hati, kemudian pedih hati.

Geli hati bila baca balik wall post cousin aku yang sorang ni. Time ni dia baru buat FB kot. Keciwi lagi la nak update status selalu.


Klik untuk tumbesaran

Hang tengok la perbezaan masa antara dua post ni. Tak sampai satu jam pun. Hahaha. Tiba-tiba rindu pula dengan depa ni. Penghibur duka ketika lara.Isk.Rindu nak tengok midnight movie sama-sama, rindu nak lepak depan SMJ sambil pekena char koew teow. T_T

Padan muka hang Pirah. Orang suruh study kat Malaysia ja, hang tak mau.Eksyen.Gatai nak fly. Amik hang. 2 tahun hang tak boleh balik raya.2 tahun hang tak boleh lepak dengan depa.Hahaha. Padan muka!Padan muka!

p/s : Keciwi = excited

p/s/s : Pirah panggilan manja ku ketika di rumah.

14 comments:

Fikri said...

alalala... bestnyew. ;3

Hizami Li said...

pirah.
my sis pun nama zafirah.
ahha~

avid gunner said...

padan muka ang. gua dengar kfc malaysia ada ayam perisa anggur dah...

Jijahh @ f.k said...

kejap je dah 2 thn tu ...

mysara newrie said...

Huhu. Mesti rasa sedih kan? Dgn ini, sy membuat keputusan! Tak nak study kat jauh2. Setakat Australia tu ok dah. Haha. :)

deus X machina said...

sungguh kelakar wall post ni
erk888

AcanCapik said...

kejap je dua tahun 2.. sedar2 sok dah kawin... eh, dah keje... =p

black_mel said...

haha...xpe...kena tgk dunia luar jugak..ader peluang...jgn sia2kan..

محمد فردوس سعد said...

salam..erm..best la dpt g bawah laut..bukan sume org dapat peluang mcm tu..hargailah ia..

sekejap je 2 tahun tu..pejam celik..pejam celik..taraaa, dah ade kt mesia semula =)

I_Hate_Lolipop said...

buat rombangan kot..hahahaha

study hard..*wink

.: ♥ Vintage :. said...

takpa nanti aku p melawat hg,aku bawak char keteo ngan coq badak byk2 naa..!! ekeke ^_^

Monkey D Luffy said...

PIRAH? mcm mengusir jer
haha

AkU said...

dei macha...erk..hahha..wyh..ko xwindu aku ke??
huhuuh..

MyRule said...
This comment has been removed by the author.
 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger