Online users

Follower

Sunday, March 28, 2010

Pembetulan printscreen dapat t-shirt contest ( 30999)

Pembetulan! Pembetulan!

Disebabkan ramai yang mengadu lambat lagi hit counter tu nak mencanak ke number 33333 (aku pun baru perasan.Kalau blog famous macam c33ram00n tu maybe boleh sampai angka tu within a week. T_T ) aku mahu ubah sikit syarat contest.

Sesiapa berjaya printscreen 30999 di counter blog ini, layak menerima baju I Love NZ dariku. Bukan 33333 dah ok. 30999.

Syarat lain adalah sama. E-mail kan printscreen anda beserta nama dan alamat penuh, url blog (jika ada) dan nombor telefon untuk memudahkan proses penghantaran.

doublef_89@yahoo.com.my

Maaf diatas segala kesulitan. Ingat. 30999 tau.



12 comments:

Solehah said...

nanti dah dekat2, mai la bagi tau..

Fina said...

asal lambat sangat naiknye? dah refresh byk kali still nmbor yg sama T____T

rizal jabai said...

haaa..nombo betuah tuh.

no tefon bomba

30999...heeee

LORD ZARA 札拉 said...

sikit lagi!
aku tunggu!

sI tEDI said...

ok!

walau saiz x de.. aku ttp na cuba!

hans said...

hahaha
insyaallah

Ain Nabila Ibrahim said...

tgu esok masuk blog zack =p

I_Hate_Lolipop said...

adakah aku insan bertuah itu..nantikan

cik EPAL said...

waaa ada contest ;)

SHAHRIZAN said...

nk pasang spy la...

zulaikha said...

30999. ak tggu~~. nak baju free.. muahaha..

pOlkadOnat said...

sapa2 ja yg dpt no 30999 ke? ke sorg ja yg dpt? cam spa cpt dia dpt ke?huhu..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger