Online users

Follower

Saturday, March 27, 2010

Printscreen dapat t-shirt.

Perhatian! Perhatian!

Short contest untuk semua.

Blogger bertuah yang berjaya printscreen 33333 di Buzz it counter blog ini layak menerima sehelai baju I Love NZ dari Insan tinggi.

Sample design t-shirt mungkin akan sikit berlainan dari yang dipaparkan disini bergantung kepada stok kedai gift. Harap maklum.

Mudah saja. Tunggu depan laptop, refresh page aku banyak kali sampai keluar nombor 33333. Dah berjaya printscreen, sila emailkan printscreen anda ke alamat e-mail ini :

doublef_89@yahoo.com.my

Sila sertakan alamat penuh anda, url blog dan nombor telefon untuk memudahkan urusan penghantaran.

19 comments:

Hizami Li said...

ahha. aiyoh.
nak kene tunggu ni.
uits~

.: ♥ Vintage :. said...

yeah3! si siput cumel akan setia menunggu!

@juera said...

NZ tu pe mknanya???

miSs Q™ said...

yeahh!!suke.suke.
nak kne tunggu ar ni eh~

nk bju stret from NZ..

can't wait la..
fuhh.fuhh! smbil tadah tangan..
aminn~

att said...

kt nz pun boleh join ke hahaha

widda_me said...

aku tunggu

HonEyBuNNy said...

alahaiiii...kena pulun clik la cmneh...negh3

syafawani said...

ha kena gigih nih..aha

Judiene said...

kalo aku menang, aku nak ko pos 2 helai bleh??
;P

rizal jabai said...

nk join2...huuu.tggu sampai lebam pon x pe..heee

shazika said...

menarik nih sis..nak jugak ole2 dr jauh

NeenaAnuar said...

aiyohhh!!! jauh lagik nieee.... mana tau kot2 akak bertuahhh ker kannn... hehehe...

Ilham Liyana said...

wahhhhhhhh cam menarik jeh.. haha nak ah cmni cis.. saja wat org tggu masuk blog dia hari2.. taktik ni taktik.. kekeeke.

Syahrul Iman said...

wah..teringin gile baju nz tu..

hans said...

lambat lagi lah jawabnya

sI tEDI said...

alah.. x nak lah!!

akunye saiz mesti x de.. :

hans said...

bila nak 33333 nih

YobSumo said...

aduh kalau wa tak menang pun wa nak jugak tshirt tu bleh?

ke wa kena goda lu dulu? auuuuwwwww!

ElyaElmo said...

wow!!menarik zackk..!!kene selalu alert ni..ha3

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger