Online users

Follower

Friday, March 26, 2010

Pulun cek pulun

Tengah pulun buat assignment. Ingatkan dah berubah bila datang sini. Tapi, still suka bertangguh juga. Lagi tak dekat dengan deadline, lagi tu duk ralit buat benda lain. FB la, blog la. Haish. Ada 6 hari lagi sebelum due first assignment. Target nak siapkan 2 hari sebelum due. Boleh kah? Kita tengok nanti.

2-18 April : Easter break. CUTI!

19 April : Deadline LING 221. *Macam harom*

Ingatkan Easter break, bolehlah honeymoon sepuas-puasnya. Tapi, sangkut pula dengan deadline assignment Linguistic. Linguistic weyh. Susah..susah.Isk T_T

Psst..I nak pergi Rotorua on 2-4 April. Heh. Tak sabaqnya!

9 comments:

Dee said...

belajar rajin2 ye..

nur 'adli azhari said...

gahahah..padan mukaa...hahhaah...xpe2...bersusah2 dahulu..berlepak2 kemudian..

Zuewairy said...

hang terer.. xpa.. malam sebelum nak hantaq tu ang buat pun xpa.. he he

hans said...

hahahahhaa
itu semua cubaan nak melengah2kan hang jer
jgn terpedaya dgn tarikh cuti tu

I_Hate_Lolipop said...

berusahalah...bayangkan ada 10 juta kat depan mata kau.so kau akan lebih bersungguh2..

syafawani said...

linguistik??perghh..sok ada kelas tuuuu..malasss!!

Kamsiah said...

blajaq...blajaq...jgn dok memain kot lain...:)

hawanasir said...

weh, I nak gi Rotorua gak! Trip byk tempat and singgah Rotorua. Road trip adalah dari 10-15hb. Mungkin di Rotorua 12-13!!!

TERUJA!!

HonEyBuNNy said...

hheheh..ila pn xminat linguistic..huuhuhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger