Online users

Follower

Friday, March 26, 2010

Bahtera Budaya lagi

Tak da modal nak bercerita dah ni. Aku tempek a few lagi gambar time Asean Night Market last week.

So-called rehearsal.Actually, kami diberitahu saiz stage besar tapi bila mai tengok depan mata, cenonet kecik ja. Kak Nurul dan Acab dah mula risau dah macam mana nak adjust step untuk zapin. Hang tau ja la. Zapin kalau buka langkah, macam lompat kijang. Makan space banyak.Tengok carpet hitam kat gambar atas tu. Besaq tu ja space kami. Mana la tak runsing choreographer kami.But apart from complaining those difficulties, we manage to come up with splendid performance. Bravo Bahtera Budaya!

Holloh holloh holloh..Comel kan aksi ARC? Ditambah pula dengan make-up tebal di muka tu menambahkan lagi ke cute an kamu wahai ARC. Dia tengah berusaha nak ikat sampin aku. Bersungguh-sungguh nampaknya. Hang ingat senang ka nak ikat sampin pastu buat bentuk bunga? Susah woo.


Bahtera Budaya dancers 2010. Malaysian team costume paling colourful. Dari jauh dah nampak. Heh.

17 comments:

'AQILAH said...

comelnye !

mUnie UncLe hUsin said...

sy suke tgk awk makeup..
awww~
kelasssss gitu. hek2x.

Sharinginfoz said...

memang happening betul....

Income Tax: Lebihan RM584.44

Jom Exam

DeVoteD LilY said...

hahaha..
pirah mula2 aku bc tajok n3 ang..
bahtera buaya lagi..
wahahaha..

ni sat..
aku tgk ang mcm makin keding ja..
awat??
ka camera trick?

PinQib said...

haha.. mcam apa mek ap..
bangga ak jdi anak mesia

LORD ZARA 札拉 said...

mesti arc yg menguasai gambar kan?

aku bantah!!

hahaha~

arc bila make up dah cam muka hang Zack~

hahaha~

jejaka jelita itu budak~

wawa said...

bestnyeeee =D

I_Hate_Lolipop said...

lepas ni berenti blajaq. jadi penari istana budaya.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang meriah lah..manusia mana ada yang sempurna..kadang2 ada jugak kesilapan yang kita buat ye idak..gud luck to u beb..

shazika said...

kak..
makin segak heh skrg

Luth Textile said...

walawei..
awk da rajin berlakom lani.. huhu

AkU said...

eyh..zack..ko ngan aku spe tinggi lagi huh??
tetibe..

hans said...

hahahha
pasnih hang dgn ARC dah leh couple dah
hahha

Dee said...

wah..cantiknya baju korang suma..meriah!!

Anonymous said...

salam saudari, saya uz nak bg pandangan. ye, saya bukan nak bergaduh atau nak sakitkan hati sesapa.mungkin kata-kata saya selepas ini agak menikam kalbu saudari, jadi saya mohon maaf siap-siap.harap awak dapat terima pandangan ini dan buat sesuatu.
saya agak terkilan dengan statement saudari yg 'Tapi, disebabkan awning tudung cek menyusahkan 'mak andam' untuk make-up, terpaksa buka sikit tudung. Itu pun cek jenuh cover rambut dengan selendang.Maaflah bagi yang terasa dengan respond cek ni'

tapi, kalaupun awak ada gambar aurat awak terbuka, kenapa awak nak jugak letak gambar tu kat blog.simpan dah la.kenapa nak tunjuk kat dunia rambut awak.hellooo..blog ni satu dunia boleh baca tau.huhh..kata-kata awak tu nampak sgt nk cover salah. kalau nk cover salah pun, agak-agak la beb..nmpak nau..

kalau dah agak-agak susah nk mekap, kenapa x mekap sndri? atau cari mak andam perempuan? atau korang mekap kat tmpat yg laki xdak?
susah sgt ke?

ye, saya tahu mekap ni amik masa yg lama. berejam-rejam sblum perform dah kena mekap.saya tak pasti masa korang pereform ni, time solat ni mcm mn.

yela.., kalau kat m'sia pun, biasa penari-penari yg pakai tudung p kuliah, tapi bl ada event menari, haaa...kelaut solat dia, mekap punya pasal, nak cantik punya pasal.

k, tu je.
take care.
jgn telalu kejutan budaya sgt.
nanti nampak nau jakun.

sekali lagi, mintak maaf kata-kataku mmg pedas.

ARC™ said...

DEM YU ZARA!!hahaha adeke muke aku cm zack

hans
jage2 beb dgn statement tu. kang masin mulot ko agaggaga

Anonymous
Haaa lame dah aku xnampak anon. Sebab blog aku baik so disebabkan zack diam maka biar aku tolong jawabkan dengan loghat KL sebab aku bukan orang utara okay?

Aku jawab dari bawah la ye..malas nak scroll up. Bukan dapat duit pun.

Kalau nak dikatakan pedas ayat kau, haha aku gelak aje. Reason: Carik sendiri

Yo bro, mane ko tau zack xsolat beb? dan ko ade bukti timeline kami dance ni violate suruhan Tuhan?

Yo bro, tempat tu ajelah yang paling private pun. Mana ada tempat lain. Aku teringin nak tunjuk kau tempat tu tapi aku xnak saport tiket kapalterbang. Baik aku beli PS3.

#3 : Kami lelaki-lelaki kacak lagi sejati xusha pon awek-awek yg mekap tu. We know our limits.

#4: Kalau berani nak menegur salah, tinggalkan email, tinggalkan link, boleh kita berbicara. Setakat jadi anon aku pun boleh

#5 Mak andam pempuan mmg ada disitu.

btw, mmg ada salah silap kami buat. Tanggungjawab kita manusia dan umat Islam untuk menegur tapi Islam hajar kau x nak kata orang kejutan budaya n jakun?

#6 Check your typo error bro/ho

#7 Mintak maaf sebab counterku pun pedas. Senang cakap senang tarik ye? Aku mengamalkan polisi yang sama!

Komen di atas ditulis dengan penuh kesedaran oleh diri sendiri. Aku cintakan perbalahan jadi jangan segan nak bertandang

QisTina said...

erk!
panassss nyerrrr blog zack tetibaa..
huhu..sabar tau..

anyway,
thanks sbb promote tina..
heee..
awat nampak cam kurus je tina.
hehehe..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger