Online users

Follower

Tuesday, March 23, 2010

Webcam.

Pernah tak dibuat orang webcam one side ja? Mamat di atas baru ja beli webcam dengan harga RM 29.90 di The Mines, lantas terus balik rumah dan videocall aku tengah pagi buta (kat Malaysia still awal lagi).Keciwi sungguh!

Aku jealous sebab aku tak ada webcam. Isk. Before fly dah angan-angan nak beli satu bawa mai sini. Tapi, bila fikir balik, aku nak webcam dengan sapa. Takkan dengan tok. Rumah tok mana ada komputer.So, tak beli pun la. Bila mai sini, tengok webcam paling murah pun $29. Bab gadget ni memang aku suka banding dengan Malaysia. Mahal kot kalau nak beli kat sini.

Mamat diatas paksa suruh aku beli juga.Paksaan secara menyeluruh. Siap tunjuk jari telunjuk lagi. T_T Kawan punya pasai, aku beli la nanti walaupun mahal. Kamil, sila terharu sekarang.Lepas ni aku pula nak buat muka comey.Hang tunggu ja la.

p/s : Aku baru tahu macam mana nak print screen dari Kamil. Sungguh teruja tekan button print screen berulang kali. Lantas muka mamat rayban tu sangat banyak dalam laptop aku.

17 comments:

Jijahh @ f.k said...

haha memula pakai webcam .. memang laa uncontrollable ... sengih macam kerang daaa ...

[z@ck] said...

jijahh@f.k...
agak la..hahaha

ada van de kamp said...

tudiaaa kamil. bpa puluh keping gmbaq dia hg prtsc?

sasha* said...

haha muka excited je dia :P

angah iza said...

siapakah gerangan jejaka hensem itu ?
hehehhe

.: ♥ Vintage :. said...

haha...adoooiii la z ooi...

suezensuzanna said...

...lame x jenguk sini..hows life skang??

Redbloodsnow said...

hahaha...sweetnyerr. berwebcam bagai tuee. besh ah. ko rembat seketui gak yang :) hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ingatkan boyfrend hang tadi hik hik hik

Dee said...

hang suruh dia beli kt m'sia zack..pastu pos kt hang..bole ke? hahaha..

.: ♥ Vintage :. said...

^ mangsa print screen z@ck! haha ^_^

sHaFAa said...

macam mana nk print screen nak tau jgk..
sy bdk baru bljar..

hans said...

hahaha
pasnih ang pi beli

QisTina said...

beli ar zack. x rugi pun.
=)

Judiene said...

nnt bleh la hang webcam ngn aku
hahaha
$29 tu bersamaan dgn verapa hengget?

[z@ck] said...

ada van de kamp..
erm..berbelas2 shot gak la..keciwi..hahaha

sasha..
dia excited..saya sakit hati..mana aci dia sorang ja ada webcam..isk

angah iza..
kamil..best buddy ku!

vintage..
awat ang mengadoi weyh..

suezensuzanna..
life skang ok la..sejuk!

Redbloodsnow..
sini mahai sangat! wuwuwu

suehann..
bf tak jadi..hahaha

Dee..
haa..pikir macam tu gak..lagi murah dari beli kat sini..

shafaa..
erm..just tekan keypad fn dan insert sekaligus..lepas tu buka kat paint..amik edit..paste..siap!

hans..
mahai weyh..isk

Qistina..
rasa menyesal plak tak beli kat mesia dulu..

Judiene..
hang darab dgn 2.5. berapa? aku malas nk kira

Luth Textile said...

wah, siapakah itu?
haritu sy suh beli awk tamau beli :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger