Online users

Follower

Sunday, March 28, 2010

Works the best under pressure

Printscreen 30999 dapat t-shirt di sini.Anda masih lagi berpeluang untuk menjadi pemenang.

Marks untuk test EPSY 243 dah keluar kat blackboard.Kalau dilihat dari effort yang aku bagi untuk test tu, memang berbaloi dengan apa yang aku dapat. Kalau boleh nak dapat tinggi lagi.Biasalah manusia. Awal-awal dulu tak nak berusaha lebih, bila tengok marks orang lain tinggi sikit dari kita, mulalah nak rasa menyesal. Adeh. Jealous kot tengok kawan yang lain dapat marks lagi tinggi dari aku. Isk. Tak boleh jadi ni.

Well, I take it as a lesson for me to work harder for next test. Tujuan utama mai sini untuk belajar. Untuk dapat first class degree. Bukan untuk melancong.Kena betulkan niat ni. Hahaha.

Even suka buat kerja last minit, even esok test hari ni baru nak pulun baca, that's me. Bagi pi lah motivasi lagu mana pun, awai-awai ja aku bersemangat nak baca notes before lecture. Lepas dua minggu, aku kembali kepada habit asal aku. Tak baca notes before lecture. Time tutorial baru hegeh nak baca.Huh. Bagi aku, masing-masing ada cara sendiri untuk study. Dan aku memang study last minit.So what?

I work the best under pressure. =)

Esok test LING 223, wish me luck.Pulun Zack pulun!

7 comments:

PinQib said...

oo.. xpa2 usaha lebih ok..
aku klik ang punye 8tv punye ads.. ;)

hans said...

usaha tangga kejayaan

I_Hate_Lolipop said...

aku suka buat kje last minit dan under pressure. sbb mcm mencabar..haha pastu result cam lahanat dpt cukup makan.

Tendou Sani said...

semangat2!!! :D

Solehah said...

so what? hehe.. kene ubah la..buat keja jangan terkejan2..tumpukan minat pada pelajaran.. enjoy menuntut ilmu..

shazika said...

xpe..akak kan biro akademik dulu..study last menet pon terer kan..result kasi gempak kak

AkU said...

procrastination is my middle name..yup..aku sama gak ngan ko..hmm..
i'm at my best when reaching those crucial deadline..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger