Online users

Follower

Monday, March 29, 2010

Fanatik dengan High School Musical

Printscreen 30999 dapat t-shirt di sini.Anda masih lagi berpeluang untuk menjadi pemenang.

Habit time study, suka dengar lagu. Tiba-tiba lagu High School Musical keluar. Hehe. Lantas kenangan lama menggamit memori.Ini fakta.

Mp 4 aku pernah rosak. Baru beli sehari, esoknya dah rosak. Time tu malas gila nak gerak pergi pekan semata-mata untuk hantar repair mp4. Kebetulan Arip nak pergi pekan. Alang-alang dah tuju tempat sama, aku minta tolong dia ja la.

After few hours,SMS masuk:

Arip : High School Musical??? Oh.Please.

Aku : Erk. Woih. Mana tau ni?


Arip : Aku buka ang punya mp4 la. Saja dengaq lagu.Hahaha.


Aku :
T_T

Ok. Ampa nak gelak, gelak la. Huhu. Ini semua sebab pengaruh Zul la. Dia minat High School Musical (HSM) , tiap-tiap hari mengadap HSM kat rumah.Aku pun join tengok, aku terminat. Ceh. Ter konon. Memang minat weyh. Walaupun umuq dah 21, aku tetap suka High School Musical. Lagu dia best oh. You name it. Lagu apa yang aku tak hafal? Semua aku hafal. Tudiaaa..Punya fanatik. DVD siap beli yang original lagi. Tak pa. Minat punya pasai. Melayang RM 130.

Time HSM 3 keluar wayang, aku la orang yang paling excited.Tapi kecewa bila GSC kat Sungai Petani tak keluarkan cerita HSM 3. Namun, aku kembali ceria apabila wayang cabuk City Point di Alor Setar ada tayang HSM 3. Teruih ajak Bang Cik dan Ika teman tengok. I'm the one yang agak dewasa sikit. Yang lain semua kanak-kanak ribena. Huahuahua.

p/s: Bila dengar lagu HSM, rasa nak menarilah.Nak goyang kepala, goyang kaki.Feeling menari dengan Zac Efron. Kahkahkah.

11 comments:

rizal jabai said...

HSM ade aura wat org jd gilak fanatik..ramai kekwnku yg terlebih umo minat HSM...aku pon kekdg terminat gak..haha

Softtouch [Hanim] said...

bkn tajat zack jer suka ,akak yg 28 tahun ni pun suka layan cite2 jenis cenggitu..suka tgk tau cite budak2 nie..he he he

I_Hate_Lolipop said...

zac efron ka?

Azuan said...

lambAT Lagi 30999 huhu...
hsm..x pernah lagi tgk..nak tgok le huhuu

zaizax said...

mcm nari ngn zac efron?haha lwk la kamu ne zack..oh lebih kurang name zac and zack

Muhammad said...

Salam... zack, kalau nk t-shirt xpayah prints screen leh x..?hehehe..
jenuh la tiap2 hari nk kena masuk blog zack...hahaha

Judiene said...

aku pn minat HSM gak
follow sume siri dia
hahaha
best woo!!

widda_me said...

aku tak gelak okkkk
sebab aku lagiiiiiiiiiiiii minat...

aku rasa aku lagi fanatik

mysara newrie said...

Lah rilex kar kak zack . msa sara tgk HSM 3 kat kuantan, baya2 kak z rmai giler ~ da yg teman anak2 dorang tgk jugak ~ so tak kisah lah klu kak z pun minat jugak :)

Nur Su'aidah Bachok said...

nk tshirt nk tshirt !! hehehe ;DD

Term Papers said...

I have been visiting various blogs for my Term Papers Writing research. I have found your blog to be quite useful. Keep updating your blog with valuable information... Regards

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger