Online users

Follower

Monday, April 26, 2010

Gua masuk touch rugby?

Hari ini gua busy macam perdana menteri. Bangun pagi, gua terus masuk toilet, mandi.Tak pernah gua buat macam tu lagi sebelum ini. Gua memang malas mandi awal pagi. Tunggu dah kepam satu badan baru mandi. Jimat air.

Pukul 9 pagi gua dah bersilat dalam dapur. Bukan masak apa pun. Just goreng fish fillet, kapit dengan roti dan telur, taruk sos dan mayo dan siap! Itu breakfast gua pagi tadi. Sungguh western.Gua nak kejar masa. Mana sempat nak masak berat-berat.

Pukul 10.30 pagi, gua pergi Uni kejap. Copy passport dan student visa. Gua dah lama tangguh pasal IRD number ni. Btw, IRD number ni digunakan untuk apply kerja kat sini. Gua dah planning nak kerja part time summer nanti. Sebab tu gua berangan macam-macam dalam previous entry. Hahaha.

Apasal guna gua ni? Heh. Rasa macam rock sikit. Macho habis. Mes ajak gua masuk touch rugby untuk BERSATU games. Hoh. Gua geleng-geleng kepala tanda tak mahu. Dia cakap touch rugby banyak agility. Agility tu kepantasan. Banyak lari kot dalam touch rugby ini.Mentang-mentang gua dulu sprinter. Boleh pula dia ajak gua masuk touch rugby. Hahaha. Gua berat hati nak masuk sebab campur dengan lelaki. Lagipun, gua mana ada basic rugby wooii.Mampuih kena himpit dengan yang lain. Gua kecik ja. Ceh. Bajet haluih sangat la tu.

By the way, last timbang, berat gua turun sampai 54 kilo. *Senyum puas* .Tapi gua tetap tak puas hati dengan peha gua. Tetap drumstick!

16 comments:

sI tEDI said...

weyy! bersyukur dgn apa yga da!

BULLET said...

cakap tinggi...kaki sure panjang...lari laju la...xde kene hempet

[z@ck] said...

si tedi..
ok2..bersyukur ni.. T_T

BULLET..
hahaha..tinggi tak semestinya tak kena himpit..

yusuf mujahidin ™ said...

peha lu drumstik?
analogi apakah ini?
kehkehkeh~

Tendou Sani said...

uih...jgn3...men touch2 lak...haha...tp men rugby mmg best...men passing2, tackle2...lari2...haha...skg men pa pon x...huhu

Chik chuMeLL said...

drumstick??alahai,sama la kite ni yang...pinggang kecik tp drumstick..huhuhu...

pena main touch rugby..best tp tu aaa,mane bdn kecik2 ni..aduyaiii...huuuuuuuu

deus X machina said...

dah gua lu gua skang
erk888

Judiene said...

drumstick ok wat??
erkk!

Fathi Adha said...

disebabkan tggi, beliau di ajak men touch rugby... haha..

AcanCapik said...

gua nak drumstick... hahaha. chaiyok2, best la men ragbi touch. tak kasar pun, hang lari cilok2 ja... =)

zida said...

wakaka dah kurus la nii? =P

little ain said...

terbaek :) you go girl!

little ain said...

terbaek :) you go girl!

I_Hate_Lolipop said...

ganas siot kau ber gua gua... rugby for girls? kau tolak2 tu jaga2 dada kau..kang sakit tet*k.

Whoopz said...

Duk nz maen ragbi 'sentuh2' je? X best.. X rawk ar k0 zack.. Maen ar mcm nz all black tu..
:p

[z@ck] said...

yusuf mujahidin..
haha..betul la weyh..kalau ko makan ayam kfc pun..ada kan bahagian drumstick..ha..macam itu le rupanya..

Tendou Sani..
ko memang men touch rugby ek?

Chik Chumell..
ko pernah main ek? wah.hebat.

deus X machine..
ganas tak? ahahaha

Judiene..
ok? huhuhuh T_T

Fathi Adha..
hahaha..mat saleh lagi ramai tinggi dari aku weyh..

AcanCapik..
ya ka tak ganas?tapi macam tak manis ja kalau perempuan melayu mcm aku ni main.hahaha

zida..
kurus? teeettt

little girl..
erk..terbaik apa? sebab berat turun ke peha drumstick? hahaha

I Hate Lolipop..
sebab tu aku tanak masuk.takut dinodai.ahahaha

Whoopz..
gila ko..ko la main style all black..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger