Online users

Follower

Friday, April 30, 2010

Jawab weyh jawab.

Dah lama aku tak menjawab tag-tag ni. Disebabkan bosan, there you go.Kutip balik tag-tag yang dah berkurun lama tak terjawab.

This one from Sis Miza.

1. 5 orang yang korang tak boleh lupakan dalam dunia ni?

- Arwah mama dan abah
- Family

- Kawan-kawan

- Cikgu yang mengajar aku since aku tadika lagi

- Ehem ehem ehem


2. 5 benda yg korang sayang nak buang?
- Baju-baju lama. Kalau boleh nak pakai sampai lusuh dan terkoyak. Sayang nak let go.
- Koleksi surat dari adik angkat zaman MRSM dulu.

- Hadiah mug dan dedication zaman MRSM dulu.

- Medal dan piala kemenangan ketika aktif bersukan suatu ketika dulu.

- Botol perfume yang dah kosong.


3. 3 benda yg korang impikan akan jadi kenyataan satu hari nanti?
- Nak ada kereta sendiri.
- Nak beli blackberry.
- Nak kahwin dan ada anak yang comel.


4. Based on question 3, why?

- Memudahkan pergerakan kemana-mana. Nak bawa tok jalan-jalan.
- Nak eksyen satu kampung gua ada blackberry.

- Siapa tak nak kahwin?


5. Time bukak lappy website apa yg selalu korang buka dulu?
- Yahoo
- Facebook
- Blog
- Trademe


6. Orang yg korang nak tag
-Anyone yang rasa bosan, silalah jawab tag ini.

***
This one is from Saiful Zakwan.

1. Adakah anda rasa HOT?

- Sudah semestinya. Heh.


2.Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar ini.
- Singa yang tersipu-sipu malu sebab orang snap gambar dia kot. Ololoo. So cute.Aku dapat wallpaper ini dari cousin aku.

4. Kali terakhir makan pizza.
- Last 2 weeks. Buat pizza hut delivery. Malas nak masak. Hahaha.

5. Lagu terakhir anda dengar.

- Lagu blog sendiri. Ayumi Hamasaki, Dream

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
- Tak buat apa-apa pun.

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil apa?
- Kakak, Zaf, Firah, Pirah, Zack.

8. Tag lagi 8 orang.
- Siapa rajin, silakan buat ye.

9 comments:

AMIRA IS MIRA said...

zack,, aku bosan gak..mau jwb r soklan nie

[z@ck] said...

AMIRA IS MIRA..
sila sila..
=)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ohh syg
.rajinnye buat tag
.knp i malas sgt buat tag skng neh
T____________________T

.mau blckbery kah?
.knp i mm da x suke pdhal addicted gile
.aritu kan, try usha tym i nk beli hp baru
.harga die ribu2 lebeih kurang mcm nokia e72 i
.tp x de function 3g call
.macam rugi je, pdhal hrga lebih kurang
.last2 i beli je nokia e72
.complete sume! ^^

.tp kn, klu ade BB, mcm stylo
.waaaaaaaaaaa nk beli jgk lah cmni!
.hiks ;p

.psst!
.tepanjang plak komen i ;p

s A i F u L z A k W a N ® said...

haha..
comey weh singe tu..
smrt2..
anyway..tq sbb jwb tag aq..(^_^)

Peri PiA said...

baru tahu,


adeh comel gilerz singa tu

Athirah Ibrahim said...

YAY. NANTI BILA ORG BORING ORG JWB TAG NI? TEEHEEHEE

*sorry, ter-caps lock heehee

I_Hate_Lolipop said...

layan kau ek adik2 angkat ni..aku adik angkat sorang pun x terjaga..haih~

Whoopz said...

2 tag masih x ku jawap.. MalasSsnya..

laila said...

comel gila singa tu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger