Online users

Follower

Friday, April 30, 2010

Dating someone part II

Ada ke yang tunggu entry dating someone part II ? Ahahaha. Secara jujurnya, aku bukan pi dating pun depan library. Tapi, aku pi jumpa sorang budak Vietnam untuk record suara dia. Ini berkaitan dengan coming assignment aku. Kesian korang terpedaya dengan tajuk post. Coursemate yang terbaca blog aku pun sibuk bertanya dengan siapa sekarang ini? Hari tu dating dengan siapa? Padahal non ado.

Cakap pasal dating, some of my friends sekarang tengah merana terpaksa virtual dating dengan bf masing-masing.Alahai.Dating through laptop ja lah. Nasib baik teknologi sekarang makin canggih. Dapat berwebcam pun jadilah. Asalkan boleh nampak orang tu bergerak-gerak depan skrin pun dah cukup.

Tadi, aku qada' balik episod Adamaya yang tertinggal. Aku makin menyampah dengan Dani. Maya pula lembik sangat. Hati tak teguh. Kesian kat Adam.Adam, awak pilih saya je lah. Konfirm hidup awak bahagia. Tak pe, saya boleh jaga Amani. Heh.

11 comments:

Peri PiA said...

cek dah agak dah :P


tu la,menci Dani...perangai stock nak kena pijak tu...

Maya tu pon bingai.oppss emosi pula :D

Hizami Rahim said...

ahha.
fuh.
baru nak percaya.
;)

I_Hate_Lolipop said...

long distance relationship sgt mencabar kan...huhu (T_T)

zaizax said...

ahha, kamo nak ganti maya, jadi wife adam , jadi mama Amani, oh tidakk

Whoopz said...

Amani sweet gile..

amani masa baby

@juera said...

amani tu cute giler..tp bila dgr sore fail..haha..tp ske bdk tu..cute sgt..

DaHLia said...

tu laaa..maya lembik....kesian ngan adam...

sI tEDI said...

maya x de pendirian ek? he he he

tgk sekali sekala

Redbloodsnow said...

hahaha tuh ler kan. nasib baik dunia skrg dh canggih. kalau tidak... merasa ler lovesick bagai kan...hiksss

AkU said...

hate-love relationship....

penginapan di jakarta said...

mampir nich dari jakarta selatan...
also visit jasa pengamanan

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger