Online users

Follower

Saturday, May 1, 2010

Baby oh baby

Akibat terlalu nyenyak tidur semalam, sampai bermimpi sudah punya anak kecil. Baby ok. Kusss semangat bila terbangun tidur. Raba-raba perut. Tengok kiri kanan takut ada baby. Aiyoh. Apa kes ni mimpi dapat baby. Huhu. Yep. Semalam satu hari mengadap laptop. Memang langsung tak produktif. Buku langsung tak sentuh.Padahal assignment banyak je. Tak ada mood nak buat.

Aku rasa aku termimpi baby ni sebab asyik teringat muka comel Amani tu. Sampai terbawa dalam tidur. Lepas tu pula, impian yang perlu dilaksanakan pun nak kahwin dan ada anak yang comel. Tu diaa.Mana tak mimpi baby. Ishk.

Ramai blogger yang sekarang sedang sarat mengandung. Macam tak percaya pula tak lama lagi dorang bakal jadi mummy for the first time. Ye lah. Aku baca blog dorang since dorang badan slim shady lagi. Tup tup dah boroi. Aku pula yang terlebih excited nak tunggu baby tu keluar.

To C33ram00n, Purplelicious-Love,Deqna, Nadxoxo, Intan_blur, nurulism selamat melahirkan anak. Wah.Wish awal-awal terus. Semoga baby dalam kandungan tu dapat jadi anak yang soleh dan solehah. Kepada Sis yaya, congratulations on your newborn. =)

Korang plan ek mengandung sekali...Hahaha.

8 comments:

joegrimjow said...

baru tau yg si chika tu mengandung
huhu

ARC™ said...

aku mengandung gak. mengandungkan tahik. g tandas moh

hahhaha

Judiene said...

hang bila lagi??
;P

[z@ck] said...

joegrimjow..
nampak sgt ko dah lama tak jenguk blog dia..hahaha

ARC..
tak senonoh btul kau!

Judiene..
kawin pun blum.. T_T

I_Hate_Lolipop said...

3rd may ni aku ada final tapi nota pun x buat lagi..haih~

ada said...

lama x cium babies. huhu

honey amour said...

tu tandanya nak kawen la tuew...

'AQILAH said...

hahaha...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger