Online users

Follower

Saturday, May 1, 2010

Hadiah untuk pemenang contest 30999

Hadiah untuk pemenang contest 30999 dah siap dibalut. Sekarang ini cuma tunggu nak hantar je. Harap maaf kepada yang berkenaan sebab sekarang baru ada time nak uruskan parcel korang ini. So sorry because baju memang lain sangat dari yang dijanjikan. Taukeh kedai cakap demand baju yang dijanjikan tu sangat tinggi. Selalu je habis stok. Aku malas nak tunggu lama-lama. Tumpang duit masih ada lagi ni. Aku rembat baju lain. So sorry ya.

Saja nak kasi depa suspen. Tak pa. Jangan risau. Still ada tulis New Zealand.

Untuk yang lain, tunggu next contest ye. Still ada chance nak jadi pemenang. Doa-doalah rezeki aku murah. Gomen terlebih masuk elaun dalam akaun aku ke, ada duit jatuh dari langit ke. Hahaha.=)

6 comments:

Peri PiA said...

kakak nak hadiah juge...ehehe nak keju(adakah patut)hehehe

Whoopz said...

Skt ati gwa bile terkenangkan c0ntest neh.. 1 jer terlebih..

s A i F u L z A k W a N ® said...

nk hadiah..nak hadiah..hehehe

cikmin said...

errkkk...tak kaber2 alamat rumah tu...kang ada pulak orang mai rompak tshirt new zealand tu...

Syahrul Iman said...

wah..nama saya di situ..lalala

Asiah Termizi said...

tak sabar nak dapat! ehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger