Online users

Follower

Tuesday, April 13, 2010

Penangan Maggi Ruski

Klik untuk tumbesaran

Bila kredit tak ada, FB la penyelamat keadaan. Gila kempunan nak makan maggi Ruski sampaikan sanggup pesan dari Malaysia. So far, aku tak pernah jumpa lagi brand tu kat sini.That's why bila stock Ruski dah habis, meroyan tak tentu hala sekejap. Rasa tak lengkap hidup.Nak kena ada juga tomyam Ruski. Bab sakit perut tolak tepi dulu.Janji nikmat makan tu mesti ada.

I waktu siang makan nasi, petang sikit telan coklat dan keropok, malam pula makan maggi. Sungguh sihat. T_T Sungguh jealous dengan orang yang dapat maintain badan kat sini. Susah oh nak kawal pemakanan. Cuaca yang sejuk membuatkan nafsu makan di tahap kritikal. Akibatnya, peha semakin mengembang. Huduh gila. Tak seimbang badan aku. Isk.Aku cuba untuk melawan nafsu tapi gagal.

Bak kata Syamel, time makan tak ingat dunia. Bila berat badan naik, mulalah nak salahkan penimbang. T_T

14 comments:

cikgadis said...

eeee...macam sedap ja meggi tu.
tengok?? hehe

mau boleh? :p

yusuf mujahidin ™ said...

hahaha..cne tu paha mengembang?

Whoopz said...

Memang sedap ruski neh.. My fav gak.. Mee nya x kembang.. Bab peha ko mengembang tu x taw la aku.. Hahaha..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kah2...ade2 jer ko ni zack..xpe r paha kembang...stil ok lagi tu :p

QisTina said...

kita senasib.
paha, perut semakin mengembang.
hehehe..
=)

suezensuzanna said...

wah!....peha mkn mengembang??? same lah kiter!

Hizami Li said...

hohO~
wah.
hebat gaya pemakanan anda.
kagom.
;P

Uncle Limau said...

pasni leh jd duta maggie ruski 2

'AQILAH said...

heeee. penimbang salah.

Bb Hussain said...

sedap ke ruski tu..kena trai ni.. ;)

AkU said...

tu dia hg..baguih nya ruski..haha..

Pipi Muncet said...

tudiaa. maggi ruski yang dimintaknye.
sis, mintak jering dgn durian sekali. tu pon kalo boleh haha

cikkiah said...

haha...ngidaam dh..haish...

mYpRecious said...

org pun suke gak megi ruski neh.. kuah dia mmg pedas giler.. ,ps makan mesti meleleh kuar seme air hidung.. lps mee die best sbb tk kembang...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger