Online users

Follower

Tuesday, April 20, 2010

Your apologize is accepted

Bila cinta lama datang menyapa, hati mudah terusik. Teringat balik kenangan lama. Oh. Sungguh manis. Time tu semuanya indah belaka. Pijak semut pun tak mati. Janji sehidup semati. Siap hafal lagi nama ahli keluarga you. Ye lah. Bakal jadi keluarga I juga nanti.

Tapi, kusangkakan panas di tengahari, rupanya hujan di tengah malam (ini peribahasa aku bantai sendiri) Bila you buat bodo je kat I, I memang sakit hati. I call, you tak angkat. I message, you tak reply. Tak tahu apa yang tak kena. Last-last you minta clash. Aduh. Sakit gila kot. Time tu, dengar lagu Farah, Tangisan Dalam Kerinduan. I rengah macam apa lagi. Tersedu sedan. Hidung tersumbat sebab you. Sampai hati you tinggalkan I. Huwa!

Dah dekat 5 tahun, you tiba-tiba hantar message sorry. Heh. Terkejut gila kot dapat message you. Biaq betoiii!! 5 tahun dah you. Entahlah. Kalau fikir balik, memang sakit hati. Tapi, malas la nak serabut kepala otak. Lagipun you sekarang pun dah ada awek baiiiik punya. I dah tak berdendam apa-apa dengan you. Yang lepas tu, lepas lah. Tak payah difikirkan. Kawan tetap kawan. Your apologize is accepted. =)

Geli pula guna 'I' , 'you' dalam entry ini. Hahaha.

p/s : Rengah = meraung

17 comments:

s A i F u L z A k W a N ® said...

huhu..

Whoopz said...

Bgs la 'yu' dah maafkan dia.. 'ai' ske.. Hahah.. :p

'AQILAH said...

huh, jam dia salah, ingat semalam, eh tuo tup 5 tahun dah .

angah iza said...

agak keliru bila bace kat perkataan Rengah...
rupa2 meraung ek :P

Zack,x pnh sis tgk zack jiwang mcm ni :)

Sharinginfoz said...

maaf bermaafan satu amalan mulia.. teruskan

sasha* said...

haha i kalau boleh tak nak ingat kisah lama.rs cam bodo je :P

Nur Su'aidah said...

huhhuhhuhu! sakit hati, tenang2 kan ia supaya cepat tabah n teguh. buang sakit hati :)

sI tEDI said...

yup!
memaafkan adalah lebih baik!

BULLET said...

SEB BAIK XMATI SEMUT TU KENE PIJAK...

black_mel said...

ayat baru..rengah...xpenah dgr..sbb penang x guna benda tu..

syafawani said...

gud2..xbek berdendam kan dear:)
i like 'renggah'..haha

lilylala said...

lets forgive and forget ;)

Redbloodsnow said...

adeh...5 years baru nk say sorry. lame tueeee. yang, tuh baru dikatekan sorry seemss the hardest word to say pd beliau...hehe

Bb Hussain said...

takperlah zack..itu yg terbaik..;)

rizal jabai said...

cinta dtg lagii..cinta dtg tanpa diundang..huuu

miss nina said...

janganlah sedih2 zack, benda dah lepas kan?

patah tumbuh hilang berganti :P

AkU said...

hmmm..kalu aku la an..aku text blk.."Do i noe u from somewhere..??"
motif dendam..hehhe..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger