Online users

Follower

Wednesday, May 26, 2010

Alhamdulillah. Dapat tukar kos.

Alhamdulillah, permohonan Zul untuk tukar kos English ke farmasi diterima. Kepada student UIA, jika anda ternampak adik saya ini berlegar-legar di sekitar kampus PJ, tegurlah dia. Cakap saya kawan maya akak awak. Hahaha. Treat him nicely ya. =)

Milimilo dan Izzah Farhana, korang kampus mana? Aku nak bagi amanat jaga adik aku. Boleh?

14 comments:

Lee said...

wow, jauhnya melompat...
dari language ke farmasi.. :D

Peri PiA said...

Alhamdulillah....

;)

[z@ck] said...

Lee..
dia minat farmasi lagi dari language..so there he goes..nasib baik dapat tukar.

Peri Pia..
=)

Whoopz said...

Kacak adik hang zack..

[z@ck] said...

Whoopz..
ikut akak dia la =P

izzahfarhana said...

hehe dulu ak kampus pj la sebab science stream tp now induk kat kuantan.meh bgunan farmasi baru cntik2.
hehe

[z@ck] said...

izzahfarhana..
oo..ya ka..baru nak suh ushar perangai adik aku kat sana..hahaha

Att Ashburn said...

igt tukar course kt VUW...baru nk tnye, cmne buat haha...
hensem hensem hehe

AcanCapik said...

kalau english dah sama lak ngan akak dia.huhu...

sI tEDI said...

kak zack!

i nak jaga die boleh???

bolehlah!!

pelisss!!

Adila Ady said...

adik beradik kau semua pandai2 ke zack....?

Izzatul Ismail said...

rugi btol tak stdy kat uia kalau tak bleh jage adek kau hik2 ;p

Redbloodsnow said...

HAAAA ALHAMDULILLAH. LAJAR ELOK ELOK... :d

Othman Juliana said...

Aiseh, takde anak pompuan nak dikenenkan dgn zul. cerah masa depan jadi menantu aku nih. ngeh3x

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger