Online users

Follower

Wednesday, May 26, 2010

Bebai =(

Aku kalau bebai memang buruk. Orang Kedah cakap huduh piang. Memang aku tak suka bebai-bebai ni. Sebab rosak mood aku ja.

Aku senang bebai kalau :

1) Plan yang aku buat tak menjadi.
2) Berusaha fix something tapi tak terfix-fix.
3) Berhadapan dengan teknologi. Terlampau canggih sampai buat aku bebai.
4) Datang bulan.

Lepas ni kalau aku bebai ampa tahu la pasai apa. Nak pi sambung bebai tutup muka dengan bantai love-love.Argh.

p/s : Bebai = Naik angin.

16 comments:

Adila Ady said...

haha..aku ingatkan kau nak cakap bye bye ke ape..

biase r tu..pompuan.

Whoopz said...

Bebai tu apa?

tirah watif said...

bebai = buat perangai

haha, sabaq sabaq

nabil_potter said...

bebai tu apa?heheh..buat2 xpaham/./

Rara said...

susah ak nk phm bebai tu apa..hehe

honey amour said...

bebai tu bebal eh..??erk...

Eazy Izzuddin said...

hehe
bebai tol..
xD

Hannanika Chan said...

i bebai kalau cr brg tak jumpe :P

cikgadis konfiuss said...

oh..bebai tu naik angin rupanya..
nasib bek ada translate bawah skali tu..
org ni konfius2 da
haha tq i got something from here
=)

*Idina* said...

Hi there!!

Aha! Bebai jangan sampai semua bersepai~ (Pantun se-kerat ;p)

Salam kenal ya!

@juera said...

ooo bru thu bebai tu buat perangai..ingt u want to say hi hi bye bye..hehe

eDdY said...

haha...
camner tu kalo jumper taknologi pon leh bebai...(^^)

bvlgarigirl @ Arianna said...

saya bebai kalau tak mandi pagi

Whoppss

Peri PiA said...

macam marah kat diri sendiri ek z@ck?

Redbloodsnow said...

YANG, AKU X PAHAM PE MAKSUD BEBAI...HEHE. ALMAKLUM MAAAA...ORG NYAU NYAU..HIKSSS :p

Othman Juliana said...

huduh piang ke?
alamak weh, selama dok kat sintok-asyik sebut "bodo piang"..

salah ke btul gak tuh?
"hang ajaq aku nooooo~" *ada style utara dak? ecece

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger