Online users

Follower

Tuesday, May 4, 2010

Somebody..please help me.

Nak tanya ni. Korang ada dapat tak e-mail yang claim korang menang itu ini? E-mail minta account number kita untuk salurkan dana dalam negara kita? Bunyi serius kan? Memang pun. Bukan sekali dapat, malah berkali-kali. Setiap hari mesti ada at least satu e-mail minta simpati. Semuanya pasal duit.Menyemak betul. Dari mana dorang dapat e-mail kita eyh? Aku try tanya Wan takut-takut dia dapat e-mail yang sama macam aku. Tapi, tak pun. Aku start receive e-mail mengarut ni since aku display e-mail aku kat blog. Time aku buat contest 30999 tu.

Ada cara tak untuk stopkan benda ni? Ke memang dah terlambat untuk bertindak?Sampai bila harus begini?? Annoying gilalah!

Yes. Aku tahu itu internet scam. Please. Siapa-siapa tahu macam mana nak stop dari receive e-mail mengarut ni, tolong inform aku.

p/s : Asal dapat je e-mail mengarut, terus report as spam.Padan muka!

7 comments:

BULLET said...

ko ade email address dia x bro zack...eh silap...kak zack...wakakakka...kalau ade, ko boleh stopkan dia dari nganto lagi emel kat ko...ko cari kat option emel ko...sure ade...ko try la...

Peri PiA said...

akak just tau mark "this is a spam je"

I_Hate_Lolipop said...

aku setuju mcm peri pia gak..spam x leh ke?

angahpikah said...

Besa r tu zack.. Internet. Kita anta n trima cookies. Maklumat kita secara auitomatik save dlm web2 yg ada cookies. Mudah untuk dorg anta bnda2 cenggitu kt email kita. Web2 yg ada cookies ni slalunya web membeli-belah, web info, bdn ngo n bReport spam je pn xpe.

eT said...

block address la kot..hehe

Mysara Newrie said...

eish ~ bhaya tu kak zack. baek tak payah layanlah ~ skunk ni kan mcm2 berlaku kan? baek jgn dilayan

shazika said...

tak penah pon dapat mcm tu kak

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger