Online users

Follower

Monday, May 3, 2010

Sales perfume up to 80% off.

I'm a perfume devotee. Pergi ke mana-mana kalau tak sembur kiri kanan memang tak sah. Aku suka berbau wangi. Rasa selesa dan confident untuk mix dengan orang lain. Kalau tak pakai perfume, rasa macam tak lengkap hidup.Melalui perfume juga, kita boleh recognise people. Dah associate bau tu dengan tuan punya body. Even dari jauh bila dah terbau, dah boleh agak dah siapa orang tu.

Mukadimmah panjang la pula kan. Ni. Cek nak habaq mai kat suma. Hari tu ada sale perfume. Semua perfume dia sales up to 80% off. Mana tak rambang mata check tengok sale-sale ni. Tambah pula benda yang cek suka. Masuk ja dalam building tu, sesak dengan orang ramai.Memang wangi la bau building tu. Semua pakat sembuq tester satu badan. Naik pening kepala.

Hang habaq mai perfume apa hang nak. Semua ada. Britney Spears, J Lo, Queen Latifah, Kimora Lee Simmons, Paris Hilton, Celine Dion, Hillary Duff, Elizabeth Arden, Ed Hardy, Sarah Jessica Parker,Marc Jacobs,Escada, Bvlgari, Ralph Lauren dan banyaaaaaaaak lagi pilihan. Juling mata nak belek satu-satu. Hidung toksah duk kata la. Kembang kempih kembang kempih duk bau satu-satu perfume. Aku siap cilok kertas tester banyak-banyak lagi letak kat dalam poket. Hahaha. Perfume untuk lelaki pun berlambak. Hugo, Davidoff, Dunhill, CK, Carlos Santana, FCUK,Adidas, DKNY,Diesel, Burberry,Dolce & Gabbana,Ferrari, Giorgo Armani dan banyaaaaaak lagi. Tak tersebut satu-satu.

Setelah di compare harga pasaran di Malaysia, ternyata perfume Dunhill dan Bvlgari sangat murah di sini. Even selepas di convert ke duit Malaysia, still murah. So, kepada sesiapa yang terasa macam nak order perfume kat cek, dipersilakan.Sales perfume ni 3 kali setahun. So, kepada yang berminat nak order, bolehlah order. Tapi kena tunggu tahun depan baru aku balik Malaysia. Nak pos memang tak lepas sebab ini barang larangan.

Aku beli Baby Phat Fabulosity untuk diri sendiri. Serius bau dia sedap. Bau fruity-fruity dan agak strong.Yang lain tu (Dunhill Pure, Dunhill Pursuit,Sex in the City, Carlos Santana) untuk family dan kawan.

Agak-agak korang, berapa total harga 6 perfume kat atas tu?

18 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

zack.. aku nak kirim ah. nanti bebile aku buzz kat YM k. hehe.. syiok woh wangi2 ni!!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

fuyooo....nak nak nak :)nak kirim jugak

lilylala said...

haa...nak kirim jgak..boleh tak??

ARC™ said...

aku agak menjangkau NZD200 sebab aku beli Adidas je 2 botol NZD24. tu je ak mampu hahahha

taun depan ade lg keh3 plus aku xbalek taun ni

[z@ck] said...

Oshinz..
yup..boleh2..apa2 buzz aku kat ym ok. =)

suehann..
boleh..no problem

lilylala..
boleh..nanti roger lain if sale ok.

ARC..
pandai pn ko..=P

Att Ashburn said...

xde duit dah sob sob

s A i F u L z A k W a N ® said...

nak..nak..hehehehe

miera said...

pirah siyies nak.. cane aku nak ctc ang ni.. aku D&G.. plz..plz..

NeenaAnuar said...

akak nakkkk... murah nyeEerr.. nanti zack nak balik sini nak kirim lah... :D

syafawani said...

syiokknya..nak jugak! hehe.. nt nak pesan bau2 bunga skit..hik3..bau yang eligen pon best:)

DALILA MISMAN said...

wow..bestnya..nak pesan juga boleh cik zack.. nanti ada sale lagi roger2 ok..nak tambah koleksi :)

Cieut Nizar said...

wow mcm mnarik ja.... mcm nak beli jgk tapi awat lambat sgt.. nk wat cmna nuh, thn dpn bru hg balik.. huhu

I_Hate_Lolipop said...

kalau aku suh ang beli leh?

P/S: kenapa la blog kau ada lagu yg syahdu ni?...

[z@ck] said...

TO ALL..
Insya-allah..kalau ada lagi sale, aku roger korang ok..boleh je nak beli..tapi tahun depan la baru boleh dapat..hahaha

AcanCapik said...

nak dunhill, gaya mutu keunggulan. hohoho... ada bau rokok tak?

[z@ck] said...

AcanCapik..
mana ada bau rokok.hahaha

kojah said...

beb, aku nak Marc Jacobs yg lola tuh...

pleaseeeeeeeeee!!

corntoss said...

erghhhh!! nk Baby Phat Fabulosity tu........pliss pliss plissssssss..blh bg ym x? nk kirimmm..huu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger