Online users

Follower

Monday, May 3, 2010

Makin berisi

Ramai cakap aku nampak makin berisi. Ishk. Ni yang nak puasa ganti sampai sebulan ni. T_T Jadi habit bila bangun tidur, mesti capai keropok blue bird atas meja tu. Makan bukan sikit. Kadang-kadang satu paket besaq tu boleh habis sekali makan.Wuwuwu.

Tolong kasi tips untuk mengelakkan diri dari mengambil makanan tidak berkhasiat di waktu pagi. Huwa! Takut nak timbang berat.

9 comments:

Judiene said...

nnt ko jumpa tips nak kuruskan badan dgn cpt, gtaw aku eh!
aku amat2 memerlukannye skrg!
hehehehe
;P

Whoopz said...

Lepas mkn..Minum air selepas 40 langkah.. :)

nabilah_2908 said...

hehe..sembunyikan segala snack dlm almari...letak air kosong jer.. ;)

nabilah_2908 said...
This comment has been removed by the author.
Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Sapakah salah sorang yang kata tu? Okey dah la. Bukan hang tembun. Tapi berisi okey apa. Toksah dok diet2 nie. Ceh berbaur caring nampak aku ni. Hahaha !

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ko bayangkan bila ko makin berisi ko x leh pakai baju2 ko yang ado sekarang...hohoho..

bangun pagi minum air suam n bijirin yang berkhasiat!cayok2 :)

AcanCapik said...

jangan beli la. huhu... pastu letak air ke, roti ke. jadi bgn2, ko makan tu je la. huhu...

MieZa said...

a'ah..dah berisi...huhu~

Soileyh said...

adoss klau da tau lemah tgk jajan jgn la beli lol. klau beli tym terasa nk makan je, other than that jgn simpan stok k. selamat maju jaya ;)~ nasihat dari org yg badan x kurus, haksss!!! :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger