Online users

Follower

Monday, May 10, 2010

Kelas 3 jam straight = Letih!

Erk. Silap upload video la pulak. Actually nak upload video yang satu lagi. Yang nampak kami ter swing-swing. Ini ter upload video ala-ala teaser tu pulak. Hahaha. Tak pa. Next time ok.

Sorry la. Tak terupdate blog seperti kebiasaannya.Hari ini kelas aku sampai pukul 7 malam. Memang letih sangat-sangat. Balik rumah, pekena roti cicah kari daging, tengok Desperate Housewives, masuk bilik, boom tidur. Ini pun terjaga kejap sebab ada orang buzz kat YM. Selalunya Matt takkan lepas pukul 7 sebab dia tahu kami tak boleh tahan kelas straight 3 jam.Tambah pula sekarang daylight savings. Lagilah dia lepas awal.Tapi sekarang bukan Matt yang conduct kelas. Dia balik US. So, kawan dia ganti. Aku tak ingat nama. Memang dia ni guna betoi-betoi 3 jam. Letih akaaakk. Macam-macam aktiviti dia nak buat.

First time kot berlakon dalam kelas. Pergh. Cuak habis. Padahal role jadi budak bermasaalah ja. Dialog tak banyak pun tapi cuak sebab berlakon dengan minah salleh, Donna. Tergagap-gagap la juga. Haa. Belasah ja lah.

Ok lah. Mahu ketiduran dulu. Sekarang dah pukul 12 malam. Chaow chin chaow!

10 comments:

Hizami Rahim said...

hehe.
alamak.
boleh menang Academy Awards ni.
;)
pelakon pembantu pun boleh.

sI tEDI said...

take a rest dear!

Fathi Adha said...

emm..biasa la adat bljr..

syafawani said...

wahhh sudah maju:)

shazika said...

cian akak..nnt mimpi sy tau
jgn lupa

Rara said...

slmt ketiduran.. :)

noor afzan said...

wah..actress skang ek?
cemerlang2..
bagus.

NICK IRFAN said...

pnya 3 jam! mmg letih ape2pun jaga kesihatan ok!:)

I_Hate_Lolipop said...

kim slm kat adik kau yg kacak...hihi

ada van de kamp said...

suka komen yg atas yg,
"biasalah, adat belajar"
hehe.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger