Online users

Follower

Tuesday, May 25, 2010

Label Lofa untuk pencinta high heels




Pencinta high heels, anda wajib dapatkan satu koleksi daripada label terbaru ini. Sangat cantik dan seksi. Memang sesuai sangat untuk yang suka berfesyen dengan heels ni.

Dari jadi model iklan ke Dewi Remaja. Sekarang dah buka bisnes kasut pula. Yang menariknya dia ada label sendiri iaitu LOFA. Nice babe.

Memang ternanti-nanti juga kemunculan blog dia ni memandangkan dia ada cakap kat FB hari tu. Tup tup dah keluar dah. Tunggu apa lagi? Shopping heels jom!

Curi dari FB Lofa. Dengar cerita dia baru habis shoot untuk tvc BSN dan music video band Hujan. Sekarang muka dia boleh dilihat dalam tvc Silkygirl yang tengah hangat main kat tv.Murah rezeki hang Lofa.

All the best to you!

14 comments:

Whoopz said...

ErR.. Nak k0men mcm mana neh?
Mari la ramai2 kite beli lofa.. Hahah..

[z@ck] said...

Whoopz..
weyh..beli la untuk gf ko

cikgadis konfiuss said...

oke skrg jg org terjah lofa~~~~~~~!

Asiah Termizi said...

minat sangat nak pakai high heels, tp kaki ni cepat penat bila pakai yg tinggi2 hahaha. gayat sikit

[z@ck] said...

cikgadis konfiuss..
ha..terjah jgn tak terjah..

Asiah Termizi..
hahaha..sama..

Att Ashburn said...

kenalah kwn zack, cik lofa tu ckp thanks kat z, sbb tolong promotekan kasut dia hehee..
tak larat den nak pakai high heel...
tak larat nak kena simen lg kaki sbb terpeleot..hehe

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!

zack, hang tak payah beli~

nanti ceq nampak kemetot tepi hang~

Eazy Izzuddin said...

whoa...nice heels...
sape nak tinggi pakaila heels..
hehe
xD

NUNU EERA said...

cantik la.. so pink..!

ada van de kamp said...

cantek gila design dia. tp tinggi sgt. huhu

Redbloodsnow said...

whoaaaa!!! mmg aku interested weh yang. the heels to soooooo superb ah. geram aku tgk harus aku terjah yang...hkss

Farhani Rafed said...

weih selain itu beliau juga ada dalam vid klip Tilu - Ku Bukan Aku tu.

hish sakan betui. glemer habis!

ngee.

Rara said...

murah rezeki dia.. :)

LaLa Arora Fashion Closet said...

i love lofa high heels XD

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger