Online users

Follower

Friday, May 28, 2010

My dear readers

Duk tak duk follower blog ni dah mencapai angka 956. Huhu. Terima kasih kepada semua yang ikut blog ni. Ish. Terharu kot. Kalau boleh, aku nak jumpa dengan ampa semua yang selalu singgah blog ni dan tinggal komen.Nak rapatkan ukhwah. Sambil tu boleh tambah kawan seluruh Malaysia. Wah. Angan-angan tinggi betoi. So far, aku baru jumpa sorang blogger, si Kojah tu. I mean face to face la. Yang lain tu just interact through blog dan YM ja.

Aku ni nak buat gathering-gathering ni tak berapa nak reti. Lagipun, aku duduk jauh kat Alor Setar. Kebanyakkan blogger duduk area selatan. Rasa macam tak layak pula nak anjur gathering. Kalau ada sapa-sapa yang nak buat gathering hujung tahun ni or awal tahun depan, inform la ye. Insya-Allah aku join. Plan nak balik Malaysia hujung tahun ni. Plan dulu. Jadi ke tak tu tak tahu lagi.

Once again, thanks sebab baca blog aku. =)


22 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

nak jumpa!!!

YamMy said...

beznyer.. da 956 follower.
saye baru 3 org..
-_-"

MieZa said...

sama-sama..hee

Izzatul Ismail said...

terus berblog :)

MiSs TOrA said...

ala tora pn blogger utaqa mai ni ;-) hehe..

Whoopz said...

Sama2.. :)

zai said...

zai jitra!!
alor star -jitra tak jauh kan
lama lagi ka zack kt sana?

Judiene said...

ala, zack, kte dkt je kan
kelantan ngn alor start dkt x??
erkk??
XP

PinQib said...

aku ko x pnh jumpa ke akak zack??? ahahah?

I_Hate_Lolipop said...

aku kalau balik alor setar raya ni leh contact ko. leh pi raya sana. silap2 ko ni sedara aku. owh...aku rindu ayaq nira (dapnye)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.buat kt KL lah dear
.centre, sume leh dtg ;)

Eazy Izzuddin said...

jom gathering..
nk jumpa kamo gak
hehe

hans said...

oit
aku pun blogger utara apa
hang wat gathering
masak banyak2
aku makan sorang2 la
hahaha

Peri PiA said...

sama2, :)
tingin nak bersua

Fatul Akrul Ramli said...

wahhhh.. ramainya followerr..

Softtouch [Hanim] said...

tahniah zack...time kasih...

lumut said...

perggh balik mesia..slamat pulang..alah kau kan duduk 2 tahun je..lepak je la kat sini..xyah balik..

aku tak balik taun ni..mungkin 2012 baru jejak malaysia balik..

lame lagi..

Hanida Lavida said...

kite selalu singgah tapi x komen ;p
boleh dikira ke. :p

Cieut Nizar said...

nak balik msia ek? boleh kirim perfume...........!!! hahaha

Orang Senyap said...

owh.. sesama kembali.. hehe

black_mel said...

tahniah..sikit lagi nak dekat 1k...ssh nak dpt...

sha89 said...

wahh bnyk giler followers hang hehe :)

keep on blogging! chaiyokk2 :)

study elok2 k :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger