Online users

Follower

Friday, May 28, 2010

Birthday Si Adik Manis dan Si Tinggi


Baru balik dari sambut birthday si adik manis dan si tinggi. Suppose to be surprise party dan agak berjaya even si tinggi macam dah dapat bau something wrong bila si pakwe tiba-tiba berperangai pelik. Si adik manis pula langsung tak expect party ni untuk dia juga.

Walaupun hujan turun menyimbah bunyi, ku gagahi juga diri meredah onak dan duri menuju ke Edu house. Sampai saja kat Edu, hampir terkantoi dengan si tinggi. Nasib baik sempat undercover. Berlari menyembunyikan diri. Macam spy oh.


Seronok oh dapat berkumpul ramai-ramai macam ni. Gurau senda, gelak ketawa sambil meyumbat makanan tambah berat badan.

Si adik manis a.ka. pembuat kek untuk diri sendiri.

Kek yang dah tinggal sepotong. Sedap weyh kek si adik manis ni. Bertuah bakal hubby dia nanti. Kepada yang berkenaan, sila take note ye.

Sesi kemas mengemas.

Sesi potluck ini dah jadi satu medan untuk tunjuk bakat masing-masing. Time inilah nak test market makanan. Kalau sedap, orang puji. Boleh kembang semangkuk. Kalau orang komen, boleh kita perbaiki apa yang patut. So far, kek batik la yang jadi perhatian ramai. Letak kejap ja, datang balik dah tinggal sikit. Memang laku habis la.

Psst..tolong mark calendar anda semua ya. 9 Jun bakal tiba. Hahahaha.

12 comments:

hans said...

woit
woit
asal kek tu nampak sangat sedap
kenapa hang kejam oit letak pic nih
hahahaha

[z@ck] said...

hans..
hang senang2 ja boleh beli kek sedap2 kat Malaysia..kami kat sini kena bake sendiri..huhuhu

Hizami Rahim said...

suka la dgn kek batik.
sedap wo...
ahha.
zack,
ur eyebrows sama la with mine.
tebal.
;)

Whoopz said...

Aku ingatkan birthday hang td.. Si tinggi.. :p

[z@ck] said...

Hizami Rahim..
ye ke? ntah2 kita ni adik beradik yg terpisah? hahaha

Whoopz..
hahahah..gotcha.

hans said...

nak beli duit tak dak
hahaha

[z@ck] said...

hans..
alah hang ni..tipu sgt la tadak duit.

I_Hate_Lolipop said...

hye adik manis

Peri PiA said...

potluck,bestnya


p/s-ah'ha! that's the shawl yg kite same2 ade :)...sweet nya z@ck pakai

Izzatul Ismail said...

aku mengenali pakwe si tinggi hehe

AkU said...

nanti turn ko plak buat kek kat aku weyh..hahah..

AcanCapik said...

eh, adik manis tu nmpak manis la... nak kenal boleh zack?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger