Online users

Follower

Saturday, May 8, 2010

Tangkap jiwang.

Agak-agak korang, korang akan muak dan termuntah tak kalau aku start berjiwang-jiwang dalam blog ni? Sebab aku rasa macam tak sesuai pula nak mencanang hal peribadi aku kat sini. I mean, hal cinta. Bukan apa. Takut things don't go as we plan. Setakat nak update sikit-sikit tu bolehlah. Maybe after dah betul-betul ikat, baru sedap sikit nak bercerita. Lagipun, bukan stranger je yang baca blog aku ni. Family pun ada. Kang tak pasal-pasal riuh satu family. Susah juga. At least biar dia betul-betul kukuh dulu, baru aku story kat sini. Biarlah misteri dulu awal-awal ni. Hahaha. Ayat tak boleh blah. Macam artis dowh.

Cukuplah dengan pengalaman lepas. Kali ini dah matang sikit. So, kena fikir juga hati orang lain. Tak semua orang suka kita bercerita pasal hal ni. Orang boleh misinterpret kita punya niat. Nak show off la minah ni or what so ever. Memang la ni blog aku. Aku ada hak sepenuhnya. Cuma aku rasa pelik pula nak berjiwang-jiwang dalam blog. Maybe before this aku macam cool dan tak layan sangat love stuff ni. Tiba-tiba nak tangkap jiwang. Memang buang tebiat la kan. Hahaha. Dalam hati gua ada taman der.Cukuplah dengan nama url aku yang tak boleh blah tu. T_T Tunggu masa nak kena tukar je tu. Hahaha.

He dares me to put his picture in this blog. Satu hari akan bubuh juga. Tapi tak tahu bila. Hahaha.

15 comments:

Sharinginfoz said...

hmmm apa salahnya jiwang2 sikit2 kan boleh pelbagaikan janji bukan setiap masa jiwang sudahlah

[z@ck] said...

Sharinginfoz..
nice point =)

sI tEDI said...

mengikut keselesaan zack.

Fatin Aliyya said...

sapekah gerangannya si dia tue kak firah??hehe.

wah2 dlm diam ek..(^_^)

choice is in ur hand.lgpn ramai dh follow n ikot perkembgn akak dr dl smpai la...its up 2 u nk story mory ke x, we all sume ada utkmu..cewah.=D..

paperpon, i alwaez pray da best for u.=D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah...i fallin' in love... :P

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ikut pada kamu la zack...mana yang leh nak share ko share la..yang xleh share ko jgn tulis huhuhu (bab2 jiwang tu :)

Mysara Newrie said...

kak zack, sy tak kisah lah klu kak z nak cerita pasal cinta cintun ni sbb ni blog kak z. kak z da hak nak tulis apa2 shj. klu yg tak suke tue, pndi2 lah dorang tekan butang X kan? hehe ;D

Peri PiA said...

ooo,dia cabar nye :D

AcanCapik said...

sikit2 cam aku sudeyh... baru otg tertanya-tanya siapa. huhu... tapi ko dah tau la plak an. huhu...

Whoopz said...

Dia cabaq ang zack? Duk biaq lg? Bubuh je gambaq dia kat cni.. Mesti dia terharu n bertambah syg kat ang..

Orang Senyap said...

wah3.. dipintu bahagia dah sekarng yer.. good2..!! hehe

Att Ashburn said...

cerita cerita cerita hehe...

Cieut Nizar said...

story zack.. jgn malu2..hahaha.. *tetiba menyibuk*

sapa? cikgu jugak ka? :))

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ehem ehem
.bubuh laaa
.bubuh lah cpt z.... huhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.ehem ehem
.bubuh laaa
.bubuh lah cpt z.... huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger