Online users

Follower

Friday, June 25, 2010

Alahai sayangku.

Bila tengok balik gambar time TE, rasa macam sayu pula.Pasang pula lagu jiwang.Duh.Menusuk di kalbu.Miss the sweet moments with them.Miss their big mouths.Miss their laugh.Budak-budak kalau gelak memang comel.Alahai sayangku.

Sayang kamu.

Kelas sebelah bertukang macam kelas Kemahiran Hidup dah haa.

Bakal engineer kereta.Sayang kamu.

Cikgu suruh tiup belon untuk buat eksperimen.Bersemangat ni haa meniup.Ayaq liuq bersembur merata.Huhuhu.Sayang kamu.

Macam pelanduk dua serupa.Dorang best friends.So cute kan.Main pingu pula tu.Hihi.

Dorang memang excited bab bergambar ni.Sebahagian daripada student dari Room 6.Sayang kamu semua!

Are you coming back here next time? Don't forget to send us postcard from Malaysia.

Dorang ingat kami direct balik Malaysia after habis TE.Tu yang minta postcard bagai.Comellah kamu.But at the same time rasa tak sampai hati nak blah dari sekolah sebab dorang mengharap kami akan datang lagi next time.

15 comments:

Peri PiA said...

adusss,sayu la..terasa

comel3

Hizami Rahim said...

adeh.
cambest je tengok tu.
;)

zaza said...

pengalamn tu zack..
kenangan manis spnjg hidup.. hehe

Kap said...

patutlah anak orang putih bijak.
rupanya orang melayu ajar
i like :)

Drunbella Khoo said...

alolololo.
:)

meo tinggi said...

wah.. cooll... mat saleh siot

Whoopz said...

C0mel woo..

I_Hate_Lolipop said...

yg rambut hitam anak maori ke?

tujuhhariseminggu said...

nak pingu.... :p

Rara Nasiha said...

comel je dorang sume ni. :)

AMIRA IS MIRA said...

memang comel abes sume2

intanurulfateha ❤ said...

.alahai comelnyee doang

Att Ashburn said...

dekat je z dgn skolah tu haha..
pergila anytime..
kitorg ni jauh :(

[z@ck] said...

Att Ashburn..
hahaha..bukan boleh redah je att..kang lain plak jadinya.

ARC™ said...

tu bukan pingu laa..
tu penguin =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger