Online users

Follower

Friday, June 11, 2010

Bila otak tepu, mari tengok Glee

Agak-agak bosan mengadap buku, hiburan aku buat masa sekarang ialah menonton siri Glee. Aku tak nak buka FB sebab ia melalaikan. Sungguh. Duk ralit baca status orang, stalk dua tiga page,sedar-sedar dah malam. Bahaya. Kalau tengok series ini boleh estimate satu episod berapa minit. Habis satu episod, sambung study balik. Agak dah over load kepala otak, tengok balik. Tak ada la melalaikan sangat. At least boleh tambah vocab English. Wah. Dan dan tambah vocab. Padahal sama ja pun effectnya. But still, ada juga benda berfaedah yang aku dapat dari Glee ini.Heh.

Bagi yang minat musical series, bolehlah cuba tengok Glee.Cerita tentang so called losers yang tubuhkan kelab Glee untuk buktikan yang dorang pun boleh shine macam orang lain juga through menyanyi. Dorang banyak ambil lagu orang lain tapi dorang ubah ikut style Glee. Best oh.

Dah.Blogging ini pun kadang-kadang melalaikan juga.Harus kawal diri supaya tak melalut merata.Gotta go. Bubbye.Sorry tak dapat nak singgah blog ampa semua.Tengah berperang ni.Hiyargh!

13 comments:

Roxy zai said...

psstt..kamu di tag!!

Awak Comel!

Peri PiA said...

yela memang melalaikan,kena kawal diri

Softtouch [Hanim] said...

kat cni pun ade glee tp akak xlayan pun..he he he..selamat berperang

sepet said...

pasti kn senjata cukup utk berperang!..

:P

LORD ZARA 札拉 said...

he he he~

takpe zack~

skit2 je~

Cheq Tun said...

best2 suke Glee. lagu pun best.

Whoopz said...

Adeh.. Gwa pun ter 'glee' gak kat entry gwa..
Papepun glee memang best.. Dia0rg wat c0ver lg mercy memang rawks..

'AQILAH said...

pernah tgk sign je..tak pernah tgk citer :)

Judiene said...

yay!
Glee all the way!

noor afzan said...

menarik gak ni..

Hizami Rahim said...

haha.
glee the best.
hehe.
oh.
;)

Othman Juliana said...

glee mula2 mmg best-teruja nak tgk apa jadi lepa stu. tapi lepas episod 16-sudah agak busan. oh, ini masih bukan season 2 walaupun lepas episod 16 depa stop. seriously, mcm dah takde idea~ syg btul! jgn jadi mcm cite Eastwick udah le- cite jadi tak abis sbb takde sambutan! aihhhh~

oh, watak yang paling dibenci & sgt menyampah dlm Glee adalah si Terry-bini Cikgu Will. uhuh~

Athirah Ibrahim said...

ohooo. baru lepas tengok last eps glee semalam. cant wait for season 2. yeayy.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger