Online users

Follower

Friday, June 11, 2010

Memang aku telan ubat mabuk.

Ada orang bagi solution ambil ubat mabuk kalau naik bas pergi Auckland. Memang aku akan ambil. Even naik flight satu jam pun aku telan ubat mabuk. Terus lelap tak ingat apa dah aih. Hahaha. Cuma, 10 jam nak tidur dalam bas tu macam lama sangat ja. Even selalu tidur pun maximum 7 jam. Itu pun ada series of bangun tidur balik.Kalau naik flight, jimat masa. Hahaha. Cepat sikit sampai Auckland tu.Amboi hang. Belagak sungguh tak mau naik bas pi Auckland.Mabuk mabuk.

Agak-agak sini ada RnR macam kat Malaysia ke tak ha? Yang aku tahu ada i-Site. Itu la kot RnR. Ada berhenti kencing tak?Ada berhenti makan tak? Itu yang kita tak tahu tu.

Wuih.Semangat pula nak pi Auckland. Study tak habis lagi. Exam lagi dua hari. Cuak cuak.

14 comments:

Whoopz said...

Papepun study dulu.. Gud luck

Hizami Rahim said...

haha.
setakat ni tak pernah mabuk naik bas.
mengantuk tu selalu la.
haha~

Cheq Tun said...

terinagt mase kecik2 dulu kalau nak gi jln jauh sikit je mak suruh telan ubat mabuk..

lumut said...

aku usha pacific blue...retun dalam $130...so aku rase ok dah ni..sbb dah include beg 20kg...so kalau nak nek flight pacific blue lagi murah compared to jetstar..itu pon aku tgk tarik 2 july balik 9 july....kalau naik bas brape dolar lak?...kalau rajin try tgk flight lain plak..tp aku rase ni pon ok dah...

lumut said...

owh x include baggage 20 kg....kalau nak check baggage kene add $10..so ko bleh share part check baggage tuh ngan att..jadik le $5 sorang..paham ka"?

Judiene said...

blk la mesia nehhh

lumut said...

weh kalau beli through haouse of travel dpt lah murah sikit $126 utk return..
leh cek kat sini..

http://www.houseoftravel.co.nz

hawanasir said...

ada rnr, tapi tak best macam malaysia (:
kalau nak tempat makan, kena carik rnr yang ada stesen minyak. kadang ada cfc kat situ. hohoho.

da tgk mixandmatch.co.nz for flight tickets?

hawanasir said...

eh jap. hi 'lumut'. woi ko datang IH tak nak roger aku kan? hahahaha

lumut said...

sape makhluk hawanasir ni?

siot hawa ke ni??
haha..
ni yg ak mls ni dak2 auckland dah jmpe blog akuuuuu...hampeh

[z@ck] said...

lumut..
er..mahap ler..tak sengaja terbongkar blog hang.hahaha

hawanasir said...

zack;
aku dah tau blog dia before ni lagi. tapi saje buat2 tak tau ((:
so supposedly bukan salah ko la. haha

[z@ck] said...

hawanasir..
haha..tak ada la aku terasa bersalah sgt.hehehe.btw..nanti jumpa di Auckland ya.dgr kata ko nak dtg sini.btul ka?

hawanasir said...

eh tak la. yang pegi Welly geng2 lain. Aku gi gak, taun depan kot. Hehehehe. Winter break ni gi Christchurch je :D

But aku akan make sure sampai sana gak. Hohoho

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger