Online users

Follower

Friday, June 11, 2010

Demimu Lumut.

Al-kisahnya, aku dan Att plan nak pi Auckland awal bulan Julai ni. Niat paling utama nak pi support kawan-kawan yang masuk BERSATU Games. Alang-alang boleh makan angin tempat orang.Kebetulan, Lumut pun ada kat sana. Aku dah lama kepingin nak jumpa dia face to face.Kebetulan dia study kat Auckland. Sebelum ni duk baca blog dia ja. Blogger hangat you'olls. Siapa tak nak jumpa kan. Dia ni macam misteri sikit.First time aku baca blog dia, aku confuse dia ni lelaki ka perempuan. Lama-lama baru tahu dia ni perempuan sebenarnya.Lagipun dia dah janji nak masakkan lontong untuk kami. Kan Lumut kan? Hahaha.

Tapi, masalah sekarang ni, yang nak pi Auckland ni dua-dua mabuk darat.Style tak tahan naik bas lama-lama.Kuat meloya.Tambah pula kalau kena bas suka main drift selekoh ni. Lagi la senang mabuk. 10 jam kot kalau naik bas dari Welly ke Auckland. Jenuh tahan mabuk.Dan kami selagi boleh nak cari flight murah ke Auckland. Selagi boleh nak elak naik bas. Kira bas tu last choice la.Still ada masa nak mengharap tiket flight murah ke Auckland. Kalau tak ada juga, naik bas la jawabnya. Ini semua demimu Lumut. Demimu.....

Att, saya berdoa ni moga tiket flight murah. Amin amin.

10 comments:

Kie-yu said...

slamat pergi Auckland!
semoga slamat pegi n pulang ;)
kemslm lumut ye *mcm kenal je*

LORD ZARA 札拉 said...

kalau jumpa Lumut, kem salam~

cakap daku kem salam~

=)

lumut said...

Grrrrrr....gile seganlah i cenggini yu...haha...klo dak welli sume cr lumut..kau tunjuk la sesaper..jgn tnjuk aku...mati malu nnt...haha..ak g weli nek flight 1jam je beb...nek bas x best.lenla ko nek kete..leh stop2...hee

[z@ck] said...

Kie-yu..
oh..thanks dear.will send your regards to her =)

LORD ZARA..
ha..insya-Allah kalau aku sampai Auckland.hahaha

lumut..
ha..tu la pasal.asal boleh nk elak naik bas. 10 jam.tak sanggup.huhuhu.sapa plak nk drive keta weyh.non ado.aku dah terbiasa panggil ko lumut.nak panggil nama ko macam tak reti ja.hahaha.

'AQILAH said...

beli stok asam banyak2 :)

Att Ashburn said...

haha...berdoa kasi yg terbaik punye hehe,.takmo bas pleaseee..
lumut, bersabarla anda menanti kitrg haha

Whoopz said...

Telan ubt anti mabuk ar zack.. X rawk ar mabuk naek bas.. Haha.. Mcm gwa penah tgk je lumut ni kat f0rmspring..

Softtouch [Hanim] said...

kalu naik bas jugak..pglah farmasi cr ubat mabuk..ubat tu nanti buat kita ngantuk n tido jer...
selamat berjalan2...

[s][u][e][h][a][n][n] said...

owh...sonok ko nak pi jenjalan eyh...aku dulu siap leh pitam tiap kali nek bas...sekarang x lagi huhuhu

selamat pi auckland!

IzzahFarhana said...

ak dr kgq pi kuantan 12 jam kotttttt.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger