Online users

Follower

Thursday, June 10, 2010

Shopping is the best therapy.

Betul lah shopping is the best therapy. Tambah-tambah time stress nak exam ni. Bila dapat keluar dari rumah, minda rasa terbuka. Dapat hirup udara segar yang sejuk. Dapat jumpa ramai orang. Heh. Macam la yang ramai orang tu kenai hang Zack. Yo yo o ja.

Hasil therapy tadi, saya spend almost 50 dollars untuk 4 helai baju dan alat tulis untuk menghadapi peperiksaan nanti. Wah. Saya rasa bahagia sangat sekarang. T_T

Bahagia disamping jejaka panas di belakang.

Orang reward diri after exam, aku pula terbalik. Adoyai.

7 comments:

Peri PiA said...

ini boleh mendtgkan jeles :P

hans said...

ini mendatangkan sifat PHD aku
hahaha

NUNU EERA said...

no worry.. cara ni memang bkesan.. nak2 klu paper 2 esok..hehe..

Fatin Aliyya said...

jeles2.nak jugak.masyuk kot sale mcm ni.=D

cronixsoul said...

OMG! u spent 50 bucks for a day?? 50 x 3.50 = RM175!!

that's many... no wonder u could smile all day long.. =_="

sizukaDeboss said...

oh totally agree.shopping memang best bila tgh stress.lalalalala~

[z@ck] said...

cronix soul..
pembetulan.bukan darab dengan RM 3.50 but RM 2.45 only. hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger