Online users

Follower

Sunday, June 13, 2010

Cerdik habis.

Tak senonoh kan? Ini kes kenduri tahlil hari tu la.Rumah Khaty tolong masakkan nasi.Disebabkan takut tak sempat nak tanak nasi lewat petang, pukul 12 tengahari dorang dah start tanak sikit-sikit.Bila dah masak, diletaknya dalam dulang besaq ni.Majlis start pukul 7.30 malam.Memang sejuk la nasi sebab terdedah macam tu ja. Kami come out dengan satu idea yang 'bernas'.Saja pi try letak dulang nasi tu tepi heater dengan harapan nasi akan panas balik.Hahaha.Habis 'cerdik' la tu kan.Towards the end, tak panas pun nasi.Keras lagi ada la.T_T

10 comments:

AcanCapik said...

nasib takj beku nasik tu... huhu...

I_Hate_Lolipop said...

lepas ni aku nak panas nasi guna pengering rambut. pasti berjaya..dan bergaya.

Whoopz said...

Hahaha.. :p

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

aduih,lawak tul hang nih...

Nunady said...

Hahahahaha....cerdik habis

LORD ZARA 札拉 said...

ha ha ha~
bleh plak gitu?

aduyai hang

Amieynna Amin said...

memang cerdik..
=)

Att Ashburn said...

idea terbaek arr zack hehe

Softtouch [Hanim] said...

ha ha ha...last2 jd keras...nape xmasuk kat periuk nasi balik...

[z@ck] said...

AcanCapik..
aku tak letak dalam fridge.mana beku.hahaha

I Hate Lolipop..
hahaha..damn.

Whoopz..
apa gelak2? ggrr

Ahmad Tajuddin Abdullah..
haha..aku pun nak tumpang gelak.eyh.org baru dlm blog ni eyh.

Nunady..
yeah.cerdik!

LORD ZARA..
mental sikit time ni

Amieynna Amin..
T_T

Att Ashburn..
hahaha..nasib baik tak pi letak dekat lagi..kalau tak, lagi keras nasi

Softtouch Hanim..
tak celuih sis..nasi banyaaakk

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger