Online users

Follower

Sunday, June 13, 2010

In costume

(Wellington, 2010)
Asian Night Market.Jadi perhatian umum sebab dari jauh dah boleh nampak warna baju.Nala punya terang.Bukan takat baju ja terang.Make-up pun tak mahu kalah.Terang habis noks.Glamour habis kot time ni.Camera kiri kanan.Hoho.

(IPSAH, 2009)
Ini pula masa B.Ed TESOL annual dinner kat Cinta Sayang.Tema One Malaysia Masquerade Night.Yang seragam tu sebab menari time opening.Malas nak tukar dah.Pakai sampai habis event.Aku tak beli pun mask sebab tak sempat.Busy praktis menari.

(IPSAH, 2009)
Teng teng teng teng.This pic was taken during Mooncake Festival where we had a chinese musical drama. Semua kena cakap cino.Tergeliat lidah beta.Serius susah.Line aku satu ja.Itupun rasa macam nak give up.Gua jadi gundik maharaja.Kelas gitu you'olls.

Actually, dah tak ada idea nak menulis.That's why come up dengan post sampah ini.Huhu.

7 comments:

..Aku Sendiri.. said...

akak.
gudluck exam ea! :)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

pakaian ala2 zaman kegemilangan cina tu cantik..!

Whoopz said...

X abes lg ke exam?

wawa syaida said...

amboihhh...hng jadi gundik tu zack *____* kikikiki

sizukaDeboss said...

whoot.terbaek:D.

aLya said...

wow!!
serOnok..heee

Zulfahmi said...

Asian Night Market...x sempat nak pg tengok ari 2

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger