Online users

Follower

Sunday, June 13, 2010

Stalk FB orang

Ok.Tema entry hari ini ialah kekeluargaan ye.

Bila dah buka FB ni, mula la nak stalk orang.Bukan stalk orang lain sangat pun.Stalk page sedara mara juga.Hahaha.Dari yang langsung tak tahu ada FB, boleh pula terjumpa tiba-tiba.Teruih add sebab tengok status in a relationship with somebody.Hihi.Nak tengok juga sedara aku ni dengan siapa sekarang.Dia pula kerja pilot.Memang keinginan nak tengok awek dia sangat tinggi.Selalunya taste orang kerja besaq ni tinggi.Boleh tahan cun juga awek dia.Kiranya bukan pilih hat cokia cokia la.Pilih hat sama padan dengan dia.

Al-maklumlah, antara cousin yang rapat, baru beberapa orang yang langsung.Yang lain semua duk solo lagi.Tengah tunggu turn siapa pula next.Sebab tu pantang tengok sedara bubuh in a relationship mesti rasa syok gila.Duk stalk every month.Mana tahu ada progress apa-apa.Kena ambil tahu.Ye lah.Aku sekarang bukan kat Malaysia.Tendency untuk dapat tahu new info tu sangat nipis.Nipis?Tipis la sengal.Melainkan Zul, Bang Cik or Malia text tolong inform.Kalau tak, memang tak ada nak habaq aih.Family aku memang style macam ni.Bukan lupa ka apa.Cuma memang macam ni.Style hard core sikit.

6 comments:

Nur Su'aidah said...

miahahaha! :) comel jee kot.

Peri PiA said...

tu la gune FB hihi

I_Hate_Lolipop said...

sernok stalk fb sbb dia x macam friendster ada lak who's viewed me.

seronok family kau, family aku anak2 mak aku je tak kawen lagi.cousin lain suma dah beranak pinak. haih~

Xeera Nazira said...

best stalk org ni.. i didnt stalk, i just observed. hahahaa..

fndrocka said...

memang itulah fungsi facebook..untuk stalk sedara mara da kawan2

Latest Entri : Blog ini menyokong penuh England di Piala Dunia 2010

Att Ashburn said...

dah 6 tahun stalk org yg same :(

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger