Online users

Follower

Saturday, June 19, 2010

Cinta lagi.


Makan kat Cinta lagi. Tapi kali ni pi time malam semata-mata nak dinner kat Cinta.Orang sumpah ramai.Mat saleh pun minat makan kat kedai ni.Plan makan ni at first tak ramai pun nak pi.Just 4 orang ja.At last, jadi 9 orang.Wah.Meriah you olls.Bukan selalu nak dapat gather macam ni.Ye lah.Selalu orang makan kat rumah ja.Nak save duit.

Menu.

Ni la tokey kedai.Uncle ni time malam ja available kat Cinta.Time siang tak nampak pun muka dia.Sangat baik hati maa.Tak nampak macam tokey pun sebab dia down to earth.Bukan style tokey lepak kat kaunter jaga mesin duit ja.Ini style yang mai ambil order lepas tu lap meja semua.

Disebabkan customer ramai, lama jugalah kami tunggu order untuk sampai.Memang dah tahu dah kalau nak dinner kat sini, jangan pergi pukul 8 sebab time tu time mat saleh dinner.Pack satu kedai ni dengan dorang saja.Kalau nak pi, pi lewat sikit dalam pukul 9.Just nice.

6 comments:

fAra said...

Restoren tu kat mane awk?

[z@ck] said...

fArA..
kat wellington =)

sizukaDeboss said...

whoaaaa.okeh okeh nnti ktorg nk dtg kul 9 lah.eceh.dah plan dh nk singgah cinta bila smpai welly:P

[z@ck] said...

sizukaDeboss..
bagus2..try makan semua makanan ek..hahahaha

Peri PiA said...

tokey bgs,mknan mesti best hihi

[z@ck] said...

Peri Pia..
yup..betul!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger