Online users

Follower

Saturday, June 19, 2010

Lauk 9 perut.

Since ada yang request nak tengok portion makanan kat Cinta ni, nah aku letak dalam blog.Tengok la puas-puas naa.Ini hasil order 9 perut yang kelaparan.

Lemon Chicken.Ini sumpah sedap.Kalau orang tak tahu ini ayam mesti dorang ingat ini keropok lekor.Hahaha.

Panarakan Chicken.Ala-ala paprik ayam.

Terengganu Honey Chicken.

Nasi goreng yang aku duk gebang portion banyak tu.Ini kalau buka puasa memang kenyang la wa cakap lu.Tak payah gaduh nak makan appetizer or dessert dah.Ini dah cover semuanya.Hehe.

Fish Asam Laksa.

King Prawn Tomyam Soup.

Black pepper beef.Auumm.

Char koew teow.Hey..ingat Malaysia je ke ada benda alah ni? Sini pun ada tau (saja nak belagak).

Hasilnya, kenyang sampai tersandar kat kerusi.Sengkak perut habaq hang.Pulang dengan hati yang riang.

20 comments:

zither said...

lapanya.. saya tgh puasa ni. heheh kecur liur weh

[z@ck] said...

zither..
hahaha..balas dendam. tgok orang kat msia post makanan sedap2 dlm blog, so saya pun nk letak gak makanan dari welly.hahaha

intanurulfateha ❤ said...

.heh, u kejam
.i laparr
.grrr!

[z@ck] said...

intanurulfateha..
hahahah..yes yes!

AcanCapik said...

lemon chicken... oh aku suka lemon... nak weh... huuuu... nampak sedap tu...

sizukaDeboss said...

konpem aku pegi cinta nanti.haha.

Peri PiA said...

MasyAllah ,yummy2

p/s-hari umah akak mewah lauk kenduri,kepok,sata hehe

I_Hate_Lolipop said...

nasib ada ayam halal situ.kalau x kebulur chicken la kau.hihi

[z@ck] said...

AcanCapik..
cari kat m'sia..mesti ada punya. =P

sizukaDeboss..
hahaha..bagus..ko dtg bila?

Peri Pia..
lauk kenduri paling sedap is ayam masak merah!

I Hate Lolipop..
hahaha..mujur ada..

Izzatul Ismail said...

saje menaikkan nafsu makan ku huhu :p

AcanCapik said...

aku masak sendiri je la nanti... resepi ada je kat internet. haha...

noor afzan said...

salu kalau kedai makan selera msia buka kat sana mesti harga mahal sikit.
Cinta camtu gak ka?

Miss Hirose said...

ohh xsangka ek kat sne pn ade jugak makanan malaysia..waa kalo gitu xde la windu sgt masakan malaysia..hehe

Miss Hirose said...

ohh xsangka ek kat sne pn ade jugak makanan malaysia..waa kalo gitu xde la windu sgt masakan malaysia..hehe

samdol said...

yea yea sedapnye makanan.

btw,

please support komik indie online...

www.freewebcomic.com

Whoopz said...

Huduh la anak dara ni mkn.. Sampai tersandaq.. Jgn mkn byk zack, putuih tali bungy satgi.. Hahah..

black_mel said...

char kuey teow tu mcm kuey teow goreng biasa jer...apa2 pun char kuey teow sg dua lagi terbaik..haha...


p/s:Senang ker nak cari makanan halal kat sana??

♥ Xett Hereen ♥ said...

peh!!!
makan tak hengat punyeeeeee!!!

neh yg lapaw nehhh!!!

Judiene said...

damn!
sumpah aku gila2 lapar tgk foto food ko tuh

mengenaldiri said...

kecur liur..
huhu
sedapnye
oops, puasa..
ngeee

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger