Online users

Follower

Saturday, June 19, 2010

Get a room please.

Kitorang tengah tunggu bas.Waktu kitorang sampai dalam pukul 9 malam.Bas pukul 9.20 macam tu. That time ada satu couple tengah berasmaradana tepi bus stop.Bayangkan jelah within 20 minutes, er..aku rasa lebih 20 minit, dorang smooching smooching, kiss tak lepas.Agaknya dorang baru declare kot.Sebab tu hangat semacam pergerakan bermanja.Ergh.Jijik.Kalau nak bermesra lebih-lebih, get a room la bai.Rosak pandangan.

Bukan kami ja yang pandang semacam, tapi mat saleh lain pun pandang semacam.Tak cukup dengan tu,kereta yang lalu kat situ pun siap angkat jari tengah lagi.Nampak sangat dorang pun annoying dengan drama panas couple ini.Misi nak capture aksi panas dorang tak berjaya apabila bas tiba-tiba datang.Selalu bas lambat sikit, kali ini awal pula.Potong stim betol.And guess what, dorang pun naik satu bas dengan kami dan duduk right behind us.Bau badan...nauzubillah.Sesak nafas der.

Dan dia sendiri sedaq bau badan dia busuk.Kami terdengar dia cakap kat si awek :

"Sorry, I smell bad.I've been working all day long"

Hotak mu all day long.Bau macam seminggu tak mandi.Apa kes? Suddenly terfikir macam mana si awek boleh tahan bau badan laki tu waktu tengah berasmaradana tadi.Oh.Cinta itu buta.Yang busuk pun jadi wangi kan.Ergh.

11 comments:

sizukaDeboss said...

ak pon xpaham diorg ni zack.kt cni penah kot ktorg tgh syok2 men badminton kat court tetibe ade couple dok asmaradana kat bahagian penonton belah atas uh.aigooo~

Whoopz said...

Musim sejuk.. Depa nak mengawan k0t.. :p

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wek busyuk...nak muntah aku grrrrrrrrrrrrrrrr

Peri PiA said...

erk....sebab tu hubby akak suruh kawal diri ditempat awam.walaupon dah tawen ;D..takut nti org len sakit mate..tau la dah tawen ;)

Judiene said...

euwww
that gross
pompuan tu pn mst jns slut, tu yg xksh bau bdn bf dia tuh
hahahahaa!

Adila Ady said...

suka hati betul kau ngata orang kat sini zackk...haha

LALA said...

haha winter winter pun busuk ka. (ergh teringat bau arab time summer. stinkkk!)

shazika said...

mat saleh pon tak suka owg mcm gitu
apatah lagi owg kat m'sia ni
tapi yg kat m'sia ni lebey2 plak aksinyer

jgn segan ke laman sy yek
Pen-pal dan phone-pal

Att Ashburn said...

geli kot..mmg tak reti carik bilik btul..

Izzatul Ismail said...

haha kat sane sejuk dia malas nak mandi :p

hana said...

wekkkk... x kuase i klu bf bau bdn cm 2..huhuhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger