Online users

Follower

Tuesday, June 1, 2010

Gila game


You, kejap lagi I ada tournament DOTA. Support I please.

Ok. Good luck. Chaiyok chaiyok.

Hoh. Dota pun ada tournament ka? Siap ada hadiah lagi tau. First place dapat RM700 dan patung dota. Sapa tak mau weyh? Aku kureng sikit bab game ni. Tahu dota ni pun sebab coursemate gila main benda alah ni time foundation dulu. Lepas dota, dorang main jin online pula. Sekarang tukar angin main game online yang lain pulak. Memang aku tak ambil port pun. Tahu macam-macam tu ja.

Berdasarkan pemerhatian rambang terhadap coursemateku yang gila game, dapat disimpulkan dorang:

1) Sanggup tak tidur malam.
2) Sanggup tumpang internet rumah jiran.
3) Khayal dengan dunia maya. Terputus connection sekejap dengan dunia yang fana ini.
4) Bo layan awek kat sebelah.

Aku main game bodo-bodo ja macam Tumblebugs. Hahaha.

10 comments:

Whoopz said...

Semalam gwa try maen mafia wars kat fb.. Gwa dpt 10 hengget.. Tp dah abes wat beli kayu besbol..
Sgt la x best maen game kat fb via henp0n..

Nur Su'aidah said...

ngahahaha! ku pon main tumblebugs jaaa :)

LORD ZARA 札拉 said...

kawan2 ku ada yg gila ni~

sebab tu kitorang selalu kata, DOTA = Dunia Orang Takde Aktiviti

sebab DOTA (Dunia orang Tanpa Awek) tak valid kat dorang~

ha ha ha~

apa daa, kawan2 aku ada je awek bila main DOTA (musykil aku napa org gelar camtu)

PinQib said...

kawan aku gila dota gak.. ak the sims la paling kurang

hans said...

sebab dota best giler

Izzatul Ismail said...

aku suka giza huhu

Hizami Rahim said...

haha.
nasib aku tak gila game.
;)

kucai said...

CGPA aku kt asasi dpt rendah gila sbb benda syaitan ni.cis

Judiene said...

aku pun rajin gak men game neh
tp hampeh, ntah bape kali je menang
huhuhu

ishiko said...

huhuu.. tumblebugs besh3x !!!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger