Online users

Follower

Monday, June 14, 2010

Hoya-hoya after exam.

Actually after habis exam pukul 11.30 pagi tadi, kami terus menuju ke Te Aro Park. Nak pi makan kat Cinta.Lapaq oh. Dari pagi tak makan apa. Puas hati dapat makan Phad Tai.

Nooh.Terus camwhore lepas habis exam.Lepas geram.Hiyargh!Erk.Benda tu memang asalnya macam tu.Jatuh.Orang buat macam arca.

Ini kat Lambton Quay.Bangunan apa entah.Hahaha.Tak ketahuan.Asal jumpa building cantik ja, mesti nak berhenti ambil gambar.

Salahkan Neda.Aku tak tahu nak rotate gambaq ni kot mana.Sebab memang Neda sengaja ambil menyenget lagu ni. Ini kira senget manja juga la naa.Belakang aku tu Government Building.Law school pun kat sini. Ada a few of my friends kena jawab exam kat sini.Tak pernah masuk dalam dan tak tahu macam mana rupanya.Bajet mesti cantik sebab luar pun dah vogue d gevas.Cenonet je kan gambar building tu. Tak pa.Next time kasi full ye.

Ha.Other shot berlatar belakangkan Government Building.Inilah Wan Z yaww.Ala.Si matahari yang berzumba tu.Hihi.Jangan tertipu dengan sinaran matahari.Nampak ja terik padahal sejuk nak mampuih.

Sekian episod jalan-jalan after exam.Esok jalan lagi.Muahaha.Balas dendam.


20 comments:

Peri PiA said...

amboih ,seronokya

MazHaR!! said...

bestnyer...

[z@ck] said...

Peri Pia..
hoho..=)

Mazhar..
yup..sgt best

Whoopz said...

Yg tu x kira senget manja.. X aci.. Camera trick.. :p

[z@ck] said...

Whoopz..
alaaa...hahaha

Att Ashburn said...

cinta bkn bukak 5.0 pm ke?? tu mcm terang je lg

Cieut Nizar said...

tu diaaaa... habeh ja exam, trus jalan-jalan noo...

Dee said...

cantik boot!!

Hizami Rahim said...

wah.
kan best kalau mesia pun panas2 tapi sejuk.
ni tak.
panas2 serious panas wo.
hadoi.

I_Hate_Lolipop said...

sungguh melaram kau kan...cool~

x-po said...

ko ni asik makan angin je, byk duit tul..huhu jeles aku..duk umah tak ada 1 sen pun..hukhuk

---------------------
Filem 2 Alam: Dr Rozmey Gila atau Waras?

Drunbella Khoo said...

nak jacket bulus-bulus tu.
comel.
^___^

[z@ck] said...

Att Ashburn..
pagi pun dia buka att.. =)

Cieut Nizar..
mustiii

Dee..
*malu*

Hizami Rahim..
sejuk sgt pun susah weyh..uhuhu

I Hate Lolipop..
mana ada melaram.hahaha

x-po..
apa yg ko nmpk kat blog ni, itu jelah tempat yg aku selalu tuju klu nak makan luar pun.sebulan sekali.hahaha

Drunbella Khoo..
hahaha..nah amik..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

macam ko je yang terlebih vogue. haha.. hoyeah hoyeah.. abes exam!!

[z@ck] said...

Oshinz d senorita..
noohh..aku plak.hahaha.

aMoR said...

syokna..mna hujan ais nya>>

[z@ck] said...

aMoR..
itu fenomena luar biasa.takkan nak hujan selalu dik oi

AcanCapik said...

hamboih, habis exam pakat jalan2 teruih... tak tunggu esok. hehe...

hans said...

serius
aku dengki la tgok Boot hang weih
hahahah
serius dengki

[z@ck] said...

AcanCapik..
buat pa nak tunggu esoknya.habih ja exam truih berdesup pi town.ahaha

hans..
hahaha..nak jeles pasai pa nya

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger