Online users

Follower

Monday, June 14, 2010

Haa..keluaq asap!

Please take a look.It wont take long. Just 4 minutes.

video

Rakaman sebelum exam bermula. Tergerak hati nak rekod sebab nak tunjuk yang Welly tengah sejuk at that time sampaikan asap keluar berkepul-kepul dari mulut.Lepas tu masing-masing keciwi nak main tiup-tiup nafas.Mulalah nak bernafas macam badak sumbu.Kembang kempis hidung.Hohoho.Saksikanlaaaah.

Lepas tu baca doa ambil berkat sebelum masuk exam hall.Nasib baik ada tok imam.

Yang tukang ambil video paling excited. "Haa..keluaq asaaap!" T_T

p/s : Keciwi = Excited

14 comments:

AcanCapik said...

aku pernah gi camping kat atas gunung, pun keluar gak asap. yang hisap rokok pelik hembus asap tak habis2. huhu...

zaza said...

tu diaaa sakan depa noo...
tringat time kecik2 dulu,
kalau naik kreta mesti nk duk depan skali lps tu bukak aircond kuat2..
dan dan time tu letak mulut kt depan aircond tu lps tu hembuih bg keluar asap kot mulut... wahaha..

konon2 feeling p overseas laa.. hehe

En iLham said...

seronoknye boleh kuar asap macam tu
xdapat nak pg oversea tapi tgk kat cni je pun kire oklah
hehe

singgah pula ke
::: KAU ILHAMKU :::
PRIVASI'

rhapsody LiN said...

ahahahahhaa~
lawak betul.. ;p

dulu kat cameron mulut kluar asap pon dh excited ;pp

Peri PiA said...

haaaa keluar asap :D,dpt dgr suare dia

Whoopz said...

Xcited gler jurukamera.. Hahah..
P/s :gwa x leh tgk vdeo tu..
Henpon x support vdeo

Nurul Fatihah Azemi said...

"aii.sempat lagi ambik gambar" kate abg farid..haha..best kot kat sane..hee

Nunady said...

hahaha....seronok tak kalau mulut keluar asap? teringin nak rasa...huhu

Att Ashburn said...

kalau tau recording, sy control sikit cara hembus asap, biar jadi mcm ada, sopan je haha..

Judiene said...

mne ko zack, xnmpk pon!??

Judiene said...

mne ko zack, xnmpk pon!??

I_Hate_Lolipop said...

berapa kali kau gi toilet dalam sehari? kalau aku dah terketaq x tahan.

..Aku Sendiri.. said...

bestnya!

Redbloodsnow said...

alaaa...zie x leh tgk arr. line tenet bodo nih yang. nyampahhhh :( majuk ah ginie..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger