Online users

Follower

Tuesday, June 15, 2010

Plan nak buat macam-macam

Selamat pagi semua.Hari ini saya ada briefing untuk school experience selama 2 jam.Lama kan? Harap tak 'jatuh tidur' (fall asleep) la time Aneette bagi taklimat.Plan nak tengok wayang gambar Elm Street tu after habis briefing tapi macam tak jadi ja sebab kami nak exercise kat rumah.Nak kuruskan badan.Hohoho.Mana yang lebih sihat? Tengok wayang atau berzumba? Sudah tentu berzumba.

Semalam balas dendam tengok tv3.Balas dendam sebab sebelum ni terpaksa tangguh niat untuk fokus kat study.Kononnya la kan.Memang bantai online tak bergerak-gerak dari kerusi.Perut lapaq pun tak apa.Janji online dulu sampai juling biji mata.Amik hang.

Niat di hati nak buat puding roti.Resepi dah ada cuma tinggal nak cari barang ja sekarang ni.Lepas buat puding, nak buat karipap.Lepas tu nak buat laksa, lepas tu lepas tu .....Banyak pula kan benda nak try buat.Well, selain belajar bahasa Inggeris, saya belajar memasak.Persediaan sebelum mendirikan rumah tangga la katakan.Auch.

Si pengutip durian, sila terbeliakkan biji mata anda ye.Saya tulis saya sedang tingkatkan skill memasak.Sebagai persediaan untuk kahwin.Kahwin ye. Kaaa wiiin.Hahaha.

10 comments:

zaza said...

bgus2, dh ada kesedaran utk blajar memasak..
aku ni xsmpai seru lg kot,
malas ja nk masuk dapuq.. hahaha

zaza said...

eh.. kak ceera dh deliver blom eh??
senyap aje beliau...
due dia same birthday dgn zack ari tu kan???

Zarpeno said...

berzumba tu natang apa

Sharinginfoz said...

selamat dengar briefing. betul tu jangan tidur ya

Peri PiA said...

bz benar z@ck

bgs2,pandai msk

wawa syaida said...

jgn sampai juling zack...
nanti jenuh nak wat entry 'mataku dh juling' kikikikiki

Softtouch [Hanim] said...

amboi banyaknye nak cube masak...baguslah tu ..balik2 jer dr nz terus kawin..jgn lupe jemput akak yer...he he he

~fisha~ said...

wah2..perempuan sejati mang akan blaja masak!heheheh~~~ semoga cepat kawin.:p hehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

bagus teruskan usaha belajar masak...hihihi awat nak berzumba lagi..bukan dah kurus ker huhuhu

sI tEDI said...

lama gila aku tak buat puding roti. rasa nak buat jek. ekekekeke

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger