Online users

Follower

Tuesday, June 15, 2010

Rasa nak beli hadiah


Ku baru pulang dari town. Pergi survey harga fridge magnet untuk sis Dee, kemudian pi melantak kat Hell.Duh.Terbaik la pizza Hell ni.Hari ini cuaca sangat sejuk diselangi dengan hujan.Bila sejuk, kita makan.Makan dengan banyaknya.Tak ada nak diet-diet dah aih.Oh.Plan nak berzumba petang ini tak jadi sebab Adawiah ada training netball.Plan nak buat puding roti pun tak jadi sebab duit dah ter spend kat benda lain.Beli hadiah untuk sedara mara.Tiba-tiba angin nak bagi hadiah kat family datang.

Sekarang tengah buat list nama sedara.Makin lama fikir, makin panjang list.Ala.Hadiah setakat fridge magnet, keychain ja yang aku mampu.Jadi la tu kan.Kenangan dari NZ.Wah.Padahal lambat lagi nak balik.Aku beli sikit-sikit dulu.Nanti keluar lain kali beli lagi.Tak ada la terasa duit tu mengalir banyak sangat kan.Kalau boleh nak bagi kat semua sedara, dua pupu, tiga pupu,tok menakan,kawan,cikgu,jiran sebelah rumah bla bla bla. Tapi, ku hanya student yang makan duit gomen.Sobss.

Marilah berbuat baik denganku.Mana tahu ampa pun dapat habuan dari NZ.Hohoho.

Ini bukan rumahku.Tapi office Uni Hall.Segala pembayaran sewa rumah dibuat kat sini.Kalau mentol terbakar pun, mai mengadu kat sini juga.

12 comments:

hudhud said...

heyy jealous la. i pun teringin stdy overseas. :)

Peri PiA said...

seronoknya,jln2 lagi..mana pic mkn2?tp name dia .... hehe

uni office tu ctk la

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

zack, ko tak nak belikan adiah utk aku ke? hehehe..

Redbloodsnow said...

lawa gak opis tuh ek. ingatkan umah td. nsib baik ko awal² dah gtaw taw..hehe

psstt..nk beli hadiah ek. ehemmm ehemm, jgn lupe kat kite yek..hahaha. KIDDING :P

I_Hate_Lolipop said...

hye nona manis, kau nampak makin tinggi disana, adakah kerana suasana disana yang telah membantu tumbesaran dan wajah kau yg makin jelita. xoxo

p/s: ayat diatas adalah mahu mengambil hati kamu byk2 supaya kamu kasi hadiah buat insan hina ini (merendah diri)

Mawar_berduri said...

nak bagi baju bulu2 ke zack ? ..hihi

sizukaDeboss said...

whoot seronok dah habis exam:D

Judiene said...

y'know, for some reasons i thought you look a bit different
in a good way of course
hihihi

motip??
;)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sonoknyer ampa...nak hadiah hahhahaah :p

nabil_potter said...

nama ak jugak...kambing biri2 seekor pon dah cukup..

Dee said...

i luv u lah..baru tya..dh gi survey..cepat bgtau brp rega..kak dee nk tukar suka sama suka ngan FM Rome nih..hahaha..

Softtouch [Hanim] said...

baiknya dia nk bg kat semua org..nak jugak..he he he

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger