Online users

Follower

Tuesday, June 15, 2010

Tulis poskad

Tengah feeling-feeling tulis poskad untuk family ni.Hahaha.First time kot nak pos poskad kat tok.Ayat tak boleh blah.Skema nak mampuih.Nak tulis bahasa orang muda takut tok tak faham.Konfirm adik aku yang baca poskad tu nanti since tok tak reti baca tulisan rumi.Bersedialah untuk kena gelak dengan depa.Ayat skema tak ingat.Aku mana main tulis ke hadapan nenda tersayang.Malu beb nak bernenda nenda dengan tok.Tak rock la der.Tulis ja direct. Rindu masakan tok.Ha.Kan lagi terkesan di hati tu.

Moga tok terharu dan cepat-cepat luluskan permohonan beli kereta.=P

Teringat time BTN. Kena tulis surat untuk parents untuk ucapkan terima kasih.Boleh pula time tu depa bantai psycho kami.Pi buka lagu sedih lepas tu bersajak pung pang pung pang kat depan stage.Mana tak menangis beb.Semua meleleh tak kira laki ka perempuan.Sampai tahap sedu sedan la habaq hang.Ala.Standard la kan kalau pi kursus mana-mana mesti ada part nak kasi kita menangis kan.Aku tulis ayat meruntun jiwa.Kira kalau baca, boleh menangis la.Feel lebih der sebab ada iringan muzik.Surat tu dah selamat sampai rumah.Aku minta Ika tolong sorokkan surat tu.Jangan kasi sedara yang lain baca.Malu oh.Kalau depa baca, aku tak tahu nak letak muka celah mana.T_T

12 comments:

sizukaDeboss said...

wah terbayang masa btn.kenangan~

sI tEDI said...

tulislah jawi!!

hudhud said...

hahaha I pernah buat benda ni. tp bukan kat btn la. dorg tak post pun. nsb baik, malu lah kalau parents baca ! haha :P

Whoopz said...

Nak rasuah apa kat adk hang zack? Aku tetiba teringin nak taw isi kandungan surat tu..
Hahaha..

Nunady said...

baik guna pelet kedah senang..nanti tak pening orang nak baca..

contoh:tok , apa kabaq , sihat ka ? ceq sehat ja kat sini...hohohoho...

Hizami Rahim said...

haha.
sekali sekala skema tak salah pun.
kan?
;)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haha.. mesti tok sedih woh tengok ko punye poskad. serius!!

Att Ashburn said...

kereta mmg murah.. tapi kena bayar AP..which is the double amount of the car itself...memang duty free, tapi utk AP, kene bayar... lebih kurg gitu la yg kak cipot ckp...

Izzatul Ismail said...

muhasabah diri lah kononnye, jap je muhasabah pastu tak igt dh hehe :p

AcanCapik said...

huih, nak beli kereta... dapat AP tak?

AcanCapik said...

huih, nak beli kereta... dapat AP tak?

deus X machina said...

pehhh lama aku tak tulis poskad
erk888

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger